Trvalá na jemné vlasy
Aké máte skúsenosti s trvalou na zväčšenie objemu jemných vlasov? Mám jemné, suché, krepaté vlasy, myslíte, že by to pomohlo, aby som nemusela stále tepelne upravovať tie vlasy ničiť?
Uvažujem nad ňou no mám obavy, aby to nebolo ešte horšie.
Prípadne poraďte nejaký dobrý salón v NR, kde sa tomuto venujú.
Vďaka
@denkabemommy lenže moje vlasy sú od prírody asi suché a také krepove až zvlnené, žiadne balzamy a masky nepomáhajú, roky používam kvalitné kadernícke produkty, ale bez väčšieho efektu žiaľ 😏 preto premýšľam, či by ma trvalá nezbavila mojich starosti s úpravou vlasov.
@1lionik1 a čo strava a dostatok vody? Vyskúšaj produkty, ktoré sú bez sulfatov a alkoholu (treba čítať vždy zloženie) - napríklad slavica botanica. Mne to veľmi pomohlo s vlasmi. Keď chceš vyrovnať jemné vlny, tak skús len fén a kefu.
@1lionik1 a ešte doplním umývať studenou vodou alebo aspoň vlažnou.
@denkabemommy vody pijem žalostne málo.....ďakujem za tip skúsim lepšie pozrieť zloženie.
Ja mám objemovú trvalú, lebo mám jemné, riedke a vlasy rovné ako pravítko...pre mňa je to fajn, lebo po umytí si vlasy nemusím nijako upravovať, sú nadýchané, jemne vlnité, absolútne sa nemastia, nemám ich prilepené na hlavu...ale trvalá dosť vysušuje, čo mne vyhovuje, ale tebe by vlasy ešte viac skrepovateli podľa mňa.
@salamistka ahoj, mohla by si prosím napísať bližšie, čo presne je objemová trvalá 🙏. Môžeš aj súkromne, ďakujem. Mám presne takéto vlasy, jemné ako páperie.
@findomatej Objemová trvalá ondulácia je technika úpravy vlasov, pri ktorej sa používa chemický proces, ktorý zabezpečí vlasom dlhodobý objem a štruktúru.
Ahoj....tiez rozmyslam nad trvalou. Ale mam velmi jemne vlasy bez objemu. Pri korienkoch sa hned mastia, pri koncekoch znicene, lebo musim kazdy den upravovat, umyvat. Ak ich necham prirodzene vyschnut mam ich bez objemu, prilepene na hlave. Vlas mam rovny. Uz roky to riesim, akonahle pouzijem nejaky balzam, masku, mam mastne vlasy do vecera. Skusla som aj prirodne pripravky, bez parabenov, ale po tych sa mi zase nedaju vlasy rozcesat. Doslova si ich kefou vytraham. Mate niekto skusenosti s trvalou pri takomto type vlasu? Dakujem

@1lionik1 v prvom rade by som začala tým, že ich nebudem tepelne upravovať a našla by som vhodné prípravky na hydratáciu a s proteínom.. po trvalej ti ostane na hlave ešte väčší bordel.