Účinné produkty na akné - vaše tipy a skúsenosti
Potrebujem súrne poradiť s produktami na akné. Na brade a na lícach mám také úplne malé červené bodky(neviem z čoho sa mi objavili keďže pleť si pravidelne umývam čistiacim gélom od Anua a používam aj tóner tak isto od Anua a hydratačný krém od Isntree) a popri tom mám ešte aj akné na čele a kade tade sa mi zvykne objavovať aj na lícach alebo tak, posielam obrázky.
@bernadettnovakova kazdy sme iny, ja som takto mala vysypany, dekolt, bradu, aj cely chrbat. Nakoniec histaminova intolerancia. Mas to tak stale alebo len z nejakych potravin? Mas aj nejake ine tazkosti ci len akne?
@bernadettnovakova kazdy sme iny, ja som takto mala vysypany, dekolt, bradu, aj cely chrbat. Nakoniec histaminova intolerancia. Mas to tak stale alebo len z nejakych potravin? Mas aj nejake ine tazkosti ci len akne?
@sweet20 Nikdy som takto nebola vysypana a to som vždy všetko jedla čo len prišlo a nemám iné ťažkosti len akné.
@bernadettnovakova akné na brade väčšinou signalizuje problémy s trávením, potravinové intolerancie atď. Darmo si ty myslíš, že iné ťažkosti nemáš...
Choď ku kožnej, prípadne alergo a gastro. Alebo skúšaj čo zaberie, máš nekonečno produktov, z ktorých budeš akurát tak sklamaná.
Presne tak, najprv alergo a gastro. Mne da to dialo z laktozovej intolerancie. A tiež som sa zacala vysypavat z nicoho nic po 30tke. Teraz mam pleť ako bábätko.
@bernadettnovakova akné na brade väčšinou signalizuje problémy s trávením, potravinové intolerancie atď. Darmo si ty myslíš, že iné ťažkosti nemáš...
Choď ku kožnej, prípadne alergo a gastro. Alebo skúšaj čo zaberie, máš nekonečno produktov, z ktorých budeš akurát tak sklamaná.
@sissy27 presne tak som to mala aj ja, ale plus som mala casto zapchy.. akne zmizlo, problemy zmizli.. do 25ky som jedla vsetko, nic mi nebolo..

@bernadettnovakova mojej kolegyni komplexné vyšetrenie, kde jej zistili nejaké zdravotné problémy, ktoré bolo treba vyriešiť a následne zmena stravy