icon

Účinné produkty na akné - vaše tipy a skúsenosti

bernadettnovakova
31. okt 2025

Potrebujem súrne poradiť s produktami na akné. Na brade a na lícach mám také úplne malé červené bodky(neviem z čoho sa mi objavili keďže pleť si pravidelne umývam čistiacim gélom od Anua a používam aj tóner tak isto od Anua a hydratačný krém od Isntree) a popri tom mám ešte aj akné na čele a kade tade sa mi zvykne objavovať aj na lícach alebo tak, posielam obrázky.

Účinné produkty na akné - vaše tipy a skúsenostiÚčinné produkty na akné - vaše tipy a skúsenosti
anonym_2e0caf
31. okt 2025

@bernadettnovakova mojej kolegyni komplexné vyšetrenie, kde jej zistili nejaké zdravotné problémy, ktoré bolo treba vyriešiť a následne zmena stravy

sweet20
31. okt 2025

@bernadettnovakova kazdy sme iny, ja som takto mala vysypany, dekolt, bradu, aj cely chrbat. Nakoniec histaminova intolerancia. Mas to tak stale alebo len z nejakych potravin? Mas aj nejake ine tazkosti ci len akne?

bernadettnovakova
autor
31. okt 2025
@sweet20

@bernadettnovakova kazdy sme iny, ja som takto mala vysypany, dekolt, bradu, aj cely chrbat. Nakoniec histaminova intolerancia. Mas to tak stale alebo len z nejakych potravin? Mas aj nejake ine tazkosti ci len akne?

@sweet20 Nikdy som takto nebola vysypana a to som vždy všetko jedla čo len prišlo a nemám iné ťažkosti len akné.

sissy27
31. okt 2025

@bernadettnovakova akné na brade väčšinou signalizuje problémy s trávením, potravinové intolerancie atď. Darmo si ty myslíš, že iné ťažkosti nemáš...
Choď ku kožnej, prípadne alergo a gastro. Alebo skúšaj čo zaberie, máš nekonečno produktov, z ktorých budeš akurát tak sklamaná.

luciaruz
31. okt 2025

Presne tak, najprv alergo a gastro. Mne da to dialo z laktozovej intolerancie. A tiež som sa zacala vysypavat z nicoho nic po 30tke. Teraz mam pleť ako bábätko.

sweet20
31. okt 2025
@sissy27

@bernadettnovakova akné na brade väčšinou signalizuje problémy s trávením, potravinové intolerancie atď. Darmo si ty myslíš, že iné ťažkosti nemáš...
Choď ku kožnej, prípadne alergo a gastro. Alebo skúšaj čo zaberie, máš nekonečno produktov, z ktorých budeš akurát tak sklamaná.

@sissy27 presne tak som to mala aj ja, ale plus som mala casto zapchy.. akne zmizlo, problemy zmizli.. do 25ky som jedla vsetko, nic mi nebolo..

skolara
31. okt 2025

Papulozna rozacea, tak moze vyzerat.