Účinné riešenia na rosaceu a starostlivosť o pleť
Zbavila sa niektorá z vás úplne rosacei? Ak áno čo vám pomohlo? A tiež by ma zaujímalo, čo robiť ak máte veľké póry a suchú pleť.
Ja mám teraz čerstvo diagnostikovanu rosaceu, mám úplne vyhadzane líca, trochu aj čelo, svrbí, páli, zboku keď sa pozriem, sú to také vystúpene papuly, červené...dostala som na 20 dní antibiotiká entizol, každý večer krém soolantra a jarisch roztok..zatiaľ zlepšenie nevidím, liečbu mám ale len týždeň zatiaľ...som z toho dosť nešťastná.. čítala som, že rosacea sa nedá vyliečiť, vzniká často zo stresu a tento rok je zlý u mňa..tiež asi idem do prechodu, takže aj hormóny 😔 inak som skúsila Bioderma sensibio aj AR krém Bioderma, ale mala som to oveľa horšie..teraz mám LA roche fyziologicku radu micelarnu vodu a dermallergo krém od LA roche...objednala som si sérum kyselinu azealovu, skúsim aj to, že vraj to pomáha tiež...

@moncicka02 Rozex na predpis. Potom Bioderma Sensibio na suchu plet. A toto je top na upokojenie https://www.dulcia.sk/dulcia-plus/plus-rosacea....
Mam suchu plet, vek 50+.