Účinnosť IPL lasera na pigmentové škvrny na tvári
Ahojte, chcela by som sa spýtať tých bab, ktoré na tom boli.
Akú mate tvar po absolvovani ošetrenia? Tie pigmentove flaky vám všetky pekne krásne stmavnu?(potom sa vytvoria chrasticky a fľaky zmiznu)
Ja som bola na tom už 3x a vždy cakam po ošetreni ze budem celá flakata a ze mi tie skvrny smavnu, vystupia a uvidím konecne výsledok.
Ale ako tak pozerám, tak myslím, že zatiaľ nič moc. Take skvrny co som mala na lícach pri ušiach, sú tam stále. Ani nemám pocit, že by nejako zbledli...
Normalne rozmýšľam, ze skusim ist niekde inde. Nechcem písať kam chodím, je to známe miesto. Len som si to chcela porovnať.
Ďakujem vopred za vaše skúsenosti ❤️
@lilianka28 chrastickava mi nevadí. Hlavne nech to ide preč. Lebo mam pocit, že toto s cim mi to robia, je strasne slabé. Koľko tam mam chodiť.. 🙈 cakala som rýchlejší výsledok. Jasne, 50spf si dávam vždy keď idem von.
No idem pokukať po nete. Ďakujem
@kamkalu to si ides davat teraz robit? Jarne slnko je na pigmentove skvrny najhorsie. Pockaj aspon do oktobra aby si nedopadla horsie ako si...
@lenkakoc444 Začala som na to chodiť začiatkom roka. V zime. Teraz pôjdem ešte raz a potom už nie. Ale je to onicom no...

Ja som bola, ale bol to frakčný laser. Pigmentové škvrny pekne zmizli. Len je nevýhoda, že tvár je po tom ošetrení "chrastičkavá", kým sa nezahojí.
Potom ale treba celoročne používať krém so SPF, lebo tie škvrny slnko naspäť vytiahne.