icon

Ultrazvukový lift gél

elisa518
24. máj 2025

Zaujíma ma, či zvyknete po domácom ošetrení ultrazvukom alebo RF, EMS zmývať zvyšky gélu. Všade končí popis produktu pri , naneste na tvár a zapracujte"....teda nezmývať a pokračovať v rutine?

hopatko
24. máj 2025

Je uplne jedno aky pristroj pouzivas, kedze neuvadzas aky produkt si nanasas na plet, a ci ho treba zmyt...Ja pouzivam ine mikroprudove zariadenie a pouzivam na aplikaciu rozne gely, niektore zmyvam a niektore nie.

elisa518
autor
24. máj 2025
@hopatko

Je uplne jedno aky pristroj pouzivas, kedze neuvadzas aky produkt si nanasas na plet, a ci ho treba zmyt...Ja pouzivam ine mikroprudove zariadenie a pouzivam na aplikaciu rozne gely, niektore zmyvam a niektore nie.

@hopatko
Apis lifting Peptide SNAP-8™

elisa518
autor
24. máj 2025
@hopatko

@hopatko
A ešte BeautyBiowave

hopatko
24. máj 2025

Nepoznam ani jedno, ten Apis vyskusam. Ja by som ale obe zmyla, nemam rada kyselinu hyaluronovu a ten lepkavy pocit, nefungovalo by mi to s dalsou kozmetikou, ktoru si potom davam. Podla zlozenia nemusis zmyvat, takze je to na tvojom pocite.

elisa518
autor
24. máj 2025
@hopatko

Nepoznam ani jedno, ten Apis vyskusam. Ja by som ale obe zmyla, nemam rada kyselinu hyaluronovu a ten lepkavy pocit, nefungovalo by mi to s dalsou kozmetikou, ktoru si potom davam. Podla zlozenia nemusis zmyvat, takze je to na tvojom pocite.

@hopatko
Ďakujem za radu, apis je naozaj výborný.