Umývacia emulzia/gél pre deti
Ahojte, poradte prosim nieco kvalitne na umyvanie malych deti, telo aj tvar, bez stipania v ociach. Dolezite, aby to bolo bez parfemu, alebo len velmi jemna vona. Kupila som bioderma z radu pre deti ABC, ale ta vona je taka silna, ze to vadi aj dietatu. Dakujem.
Skus pozrieť Sebamed, je pena aj gél. Ja to pouzivam od narodenia, ale iba na ritku, inak umývam ho čisto vodou, takže či štípe oči neviem, ale je uvedené, že je to aj na tvár aj na telo, a je to také jemne, bez parfumacie.
@milanemila asi som sa zmatocne vyjadrila, ked som napisala "emulzia". Hladam nahradu mydla. Pozrela som to, co pouzivate vy a to je olejova emulzia, ak spravne rozumiem. Take pouzivame tiez, oplachujem ho tym (tiez ma suchu kozu a do roka mal ekzem), ale teraz hladam nieco namiesto mydla, pretoze potrebujem ho teraz mydlit skoro celeho, aby som z neho zmyla spf krem a mydlo Bupi, co sme pouzivali doteraz, mu prilis vysusuje kozu.
@hanaxxx ja toto pouzivam namiesto mydla na cele telo, nic viac iba potom sampon na vlasy. Ma to olejovu konzistenciu a ked sa to rozotrie a zmiesa s vodou je z toho take nieco biele a vyzera to ako mlieko. Ja to mam rada, lebo pekne to hydratuje pokozku a nemusim malu po sprchovani v tychto teplach uz nicim kremovat a pritom ta koza neostava mastna.
na intimne oblasti jessa intimny gel (ten modry bez vone, nie ruzovy). na nohy alverde mydlo. na tvar cerave ten zeleny olejovy cistic. na telo nepouzivame momentalne nic okrem vody (ale tiez nieco hladam kvoli spf, tak sa pripajam k teme🙂) a na vlasy sampon mame nechtikovu weledu, ale zvazujem zmenu.
LRP Lipikar syndet - bez parfumacie, vhodny na velmi suchu pokozku. 🙂
Ja pouzivam tu Biodermu prave kvoli tej voni a teda mne pripada velmi jemna tak som celkom prekvapena ze to moze vadit este aj dietatu 😬

@hanaxxx ja pouzivam balneum hermal plus. Dcera ma ekzematicku pokozku a toto jej uplne vyhovuje. Tiez sme mali aj biodermu aj la roche, ale toto je rokmi overene (este ja ako dieta som to pouzivala).