Úprava obočia
Ahojte. Chcela by som si dať nejako upraviť obočie. Viem, že existuje veľa technik, ale vôbec sa v tom nevyznám. Chcela by som niečo semi-permanentné a niečo, čo nebude vyzerať príliš umelo a výrazne. Pozerala som si techniky microblading, laminacia a púdrové obočie a asi sa prikláňam k tomu microbladingu?
Teraz si obočie upravujem sama, vytrham si ho a keď niekam idem, dokreslim ceruzkou. Používam minimum make-upu. Ale nedavno mi skoncila materská a chodím viac medzi ľudí, takže chcem vyzerať upravenejsie a krajšie. Poradíte mi prosím, čo by sa mi hodilo?

Neviem ci toto je fotka upraveneho ci neupraveneho obocia, ale za mna toto vobec nie je dobre vytrhane obocie.
Takze v prvom rade ho poriadne (pekne) vytrhat nech na kazdu stranu neprerasta. myslim ze by Ti v pohode stacilo pudrove. Chlpkov mas dost, ja osobne by som s takymto neriesila microblading 😉
microblading ti určite netreba. Ako písala @colsami - za mňa upraviť obočie pri kozmetičke do pekného tvaru a len si ho udržiavať. Ja si upravujem obočie sama, mám ho možno polovičné ako ty, ale keď sa pekne vyčeše, dokreslí a zafixuje gelom tak vyzerá veľmi dobre. Všetci mi ho chvália. Chce to len dostať to do ruky.
Ja som si dala Púdrové, a chodím iba raz ročne na refresh. Som spokojná, žiadne trhanie, dokresľovanie, nič. Poraď sa s dobrou kozmetičkou v okolí, možno by ozaj stačilo iba upraviť a udržiavať. Ja som tak husté obočie ale nemala 😉
Neviem ci toto je fotka upraveneho ci neupraveneho obocia, ale za mna toto vobec nie je dobre vytrhane obocie.
Takze v prvom rade ho poriadne (pekne) vytrhat nech na kazdu stranu neprerasta. myslim ze by Ti v pohode stacilo pudrove. Chlpkov mas dost, ja osobne by som s takymto neriesila microblading 😉
@colsami ďakujem. Áno, teraz som to trocha zanedbala a aj schválne, chcela som si ho nechať dorásť a potom ísť ku kozmeticke, nech mi ho pekne vytvaruje.
Ja som si dala Púdrové, a chodím iba raz ročne na refresh. Som spokojná, žiadne trhanie, dokresľovanie, nič. Poraď sa s dobrou kozmetičkou v okolí, možno by ozaj stačilo iba upraviť a udržiavať. Ja som tak husté obočie ale nemala 😉
@terezia74 ďakujem. Ak by ti nevadilo, poslala by si mi do správy fotku, ako to vyzerá na tebe?
Samozrejme 😉
Len si anonym, nemám kam poslať foto 😉
Kedysi v praveku som mala živnosť na vizážistiku. Tvoje obočie nie je katastrofálne, ale ani dobré, pričom dobrý je trojka. Hlavne si ho už sama netrhaj. Doporučujem microblading. K tvojim krásnym tmavým očiam a južanskej pleti je potrebné výrazné obočie. Zo začiatku sa ti to asi bude vidieť príliš, ale keď si zvykneš tak budeš veľmi spokojná. Obočie dáva tvar oku a výraz celej tvári. Smelo do toho. Nájdi si veľmi šikovnú skúsenú kozmetičku s výbornými recenziami. A nezľakni sa keď to bude čerstvé. Do 2 tyždňov vybledne možno aj o polovicu.
Najlepšie je ísť k šikovnej kozmetičke, čo tie techniky robí a poradiť sa. Lebo mne napríklad lepšie sedí pudrova technika, sestra microblading. Švagrine stačí jej laminovane obočie - lebo má husté a pekne krojene svoje. Čiže najlepšie sa poradiť a možno skúsiť tie menej invazívne a uvidíš.
Ja som bola kedysi na microblading a neodporúčam.. Vôbec mi to nechytilo dobre, dokonca ani po dorabke a to som sa trepala až do Puchova za babou, ktorá bola vraj topka v tomto.. Nebola som spokojná už nikdy by som na to nešla..Používam nanobrow na rast obočia a obočie mám ako Gorbačov ( neviem ako sa to píše 😂) pekny tvar mi narastol.Ale netvrdím, že microblading je pre všetkých stratený..Ale ja už tomu neverím.
No, keď som videla obrázky na google ako vyzerá to pudrové a microblading tak neviem, ktoré z nich vyzerá horšie. Čistý otras. A hlavne sú dosť vidieť, že to nie je prirodzené. Ja by som si nedala ani jedno. Nemáš také hrozné obočie. Stačilo by upraviť a vytvarovať. A hlavne nájsť dobrú kozmetičku.
Ja som bola kedysi na microblading a neodporúčam.. Vôbec mi to nechytilo dobre, dokonca ani po dorabke a to som sa trepala až do Puchova za babou, ktorá bola vraj topka v tomto.. Nebola som spokojná už nikdy by som na to nešla..Používam nanobrow na rast obočia a obočie mám ako Gorbačov ( neviem ako sa to píše 😂) pekny tvar mi narastol.Ale netvrdím, že microblading je pre všetkých stratený..Ale ja už tomu neverím.
@lesiiaoldi moja sestra tiež nie je spokojná s microblading. Ani po dorabke to nevyzerá dobre. Máš krásne obočie, len si ho daj vytvarovať, a ak nechceš každé ráno maľovať, raz za 2 týždne ti ho môže kozmetička zafarbiť. Tie procedúry ti zničia korienky a máš po obočí.
Ja by som si ho dala pekne upraviť a nafarbit.Mas pekne oči.Pri nose ti chýbajú chĺpky Polovica kamarátok púdrové, microblading a možno jedna je spokojná.Ak záleží aký máš typ pleti na mastnú nie je vhodny tusim micro, ale púdrové?ja si farbim sama hnedou, ale nemám rada výrazne obocie
Autorka, ja si obočie ešte trocha prifarbim a používam taký gelik z drogérie, ktorým si to vyšesem trocha..Vyzerá to potom trocha ako po.laminacii, ale nie je to tak vyrazne