Úpravy žien
Ahojte baby. Nic proti nikomu. Nech si vsetci robia co sa im len zachce, ale preco sa da niekto komplet prerobit, dopichat, zvacsit/zmensit si vselico na tvaricke a nakoniec sa na instagram vyfotia iba s takym filtrom, kde sa na seba vlastne ani nepodobaju 😂 naco to je dobre? Ved nazivo aj tak ludia zistia ze tak nevyzera 🤔
Ja čo poznám dievčata, tak začnú s niečím maličkým a potom už proste nevedia prestať, je to ako droga, vid známe hviezdy ako vyzerali na začiatku, je to smutné, lebo veľa žien bolo pekných no žiaľ plastika ich uplne zmenila :(
Ja teda veľmi nechápem ani tým upraveným profilovkám. Mám dokonca jednu známu, ktorá sa už pýtala našej spoločnej kamaratky, prečo jej ja nelajkujem žiadne fotky....No veď preto, lebo na tých fotkách čo dáva vonku sa na seba ani nepodobá 🤦
To je jednoduché - lebo tak chcú vyzerať 🤷.
A nie je ti to jedno? Ako sa ta to tyka? Mne sa upravy nepacia, tak ich nemam. Inym zenam sa pacia, tak ich maju 🤷♀️. Kde vidis nejaky problem?
Nic proti tomu a napriek tomu sa cudujes 😅
Ja si myslím, že ide o svoj pocit zo seba.
Napríklad ja sa neupravujem, či už pomocou chirurga, alebo iba make-upu ráno, pre niekoho. Robím to pre svoj dobrý pocit. Predpokladám, na základe mojej skúsenosti, že fotku čo tebou spomínaná žena zverejní, vyberá tak aby sa páčila jej. Teda nerieši, či ju niekto bude porovnávať na ulici.
Ale baby trochu ste nepochopili. Ved na plastiku/ inu upravu idem preto, aby som bola pekna, to je ok… tak ale naco sa potom tak priserne na tých fotkach filtrom prikraslia? nejdu tie peniaze do vzduchu potom? 😂
je to deviácia ich samotných
Nemyslím si, že by peniaze išli "do vzduchu".
Čo ma naučil život je, že dokonalosť neexistuje. Žiaľ teda, môže podstúpiť aj 1099 zákrokov, ale nikdy nedosiahne dokonalosť. Možno jej 1,2,3 úpravy zlepšia celkový pocit zo seba, ale až filtrami sa priblíži k obrazu, ktorý by chcela dosiahnuť.
Ja toto neriešim, aj keď poznám podobné ženy. Mňa otravuje aj vlastný telefón v ktorom nedokážem vypnúť filtre, keď si robím selfie s ročnou dcérou. Ju vyhladí a mne nepomôže 😃 Ale už len pri tomto sa zamýšľam, ako cielene v nás tvoria obraz o sebe, keď funkcia ktorú by som si mala zapnúť ak ju chcem, je pevne prednastavená.
Mne to pripomína Nevedkove dobrodružstvá. To bola sovietska detská literatúra. Bolo to o partii ľudkov, fafrnkov a fafrniek. V podstate oslava hlúposti (môj názor - múdry Vševedko bol hejtovaný, Nevedko vodca). Raz prišli do mesta plného fafrniek a jeden z nich, maliar, namaľoval jednu fafrnku. Mal úspech. Prišla druhá, potom ďalšia... a začalo to... aj ja chcem... ale väčšie oči a menšie ústa... aj ja, aj ja... nakoniec si vyrobil šablónu s veľkými očami a našpúlenou pusou... a všetci boli spokojní (len umelec v ňom nie)... Podobnosť čisto náhodná?
Mna desi, ze ked som niekde kde je vela ludi, tak z davu sa normalne vylupnu tie umele tvare, ktore sa na seba vsetky podobaju, rovnake uzke oci, vypchate licne kosti, umele mihy, fixkove obocie, nadpojene vlasy, pery ako párok, tri kila mejkapu... a popritom kracaju tie normalne tvare, kazda ina. Ked tie umele ksichty prevladnu nad normalnymi, asi bude koniec sveta 😱😁
Pre mna su to nevyrovnane zeny.
Nevedia Sa prijst ake su.
Alebo potom take,co nevedia uz Co od dobroty...s peniazmi.
Pre mna to je druh uchylky.
Vsak predsa normalny clovek Sa neda tak zohavit...
Co sa tych filtrov tyka - ja mam obavu sa aj spytat kamosiek, ktore som dlhsie nevidela, ci to hodili cez filter … Hlavne tie, co sa bezne denne nemaluju a nemaju 90-60-90.
Minule som sa potesila, lebo jednu trapila dlho nadvaha. Nemala som vsak odvahu spytat sa ako sa jej podarilo tak krasne schudnut -lebo ved co ak filter?

Ved sa priamo spytaj na tom instagrame dotycnej😉