Vaše skúsenosti/recenzie s kozmetikou Medik8
Ahojte, akú máte skúsenosť s kozmetikou Medik8? Chystám sa na čistenie pleti a kozmetička pracuje s touto značkou, takže či sa mi oplatí zakúpiť si takéto produkty. Ďakujem ♥️
Za mňa top kozmetika, retinoidy od nich sú super.
Za mňa perfektna 👍 keď som ju začala používať, hneď som to na tej pleti aj videla..hlavne retinoidy na noc..mala som nočný krém s vit.A a bolo to vidno..používam aj iné od nich ale tento bol super 👍
Baby a ktore presne?
Za mňa perfektna 👍 keď som ju začala používať, hneď som to na tej pleti aj videla..hlavne retinoidy na noc..mala som nočný krém s vit.A a bolo to vidno..používam aj iné od nich ale tento bol super 👍
@manushka ahoooj nemohla by si poslať s ktorými kremikmi máš Dobru skúsenosť?
@manushka ahoooj nemohla by si poslať s ktorými kremikmi máš Dobru skúsenosť?
@kika12345k ahoj, ja som používala hlavne tento nočný s vit A a aj denný s faktorom ale ten bol na mna veľmi hutný, keďže mam mastnú pleť..mala som aj serum s vit C, bolo tiež dobre, a mala som očný iluminating balm, ten bol skvely, teraz mám kúpený očný krém od nich ale ten som ešte neskúšala, keďže mam toho veľa otvoreného…ja už som momentálne presedlala na inú značku, používam teraz Perricone MD a Omorovicza, tieto mi lepšie sedia momentálne..

@sasa47 ahoj.. ja som mala od nich čistiaci gél.. a ten bol fakt super... Tato kozmetika mi pomohla na akné,je to kvalitné preto aj cena tomu zodpovedá. ☺️