icon

Vaše skúsenosti so salónmi krásy na Slovensku

egorbeauty
25. jún 2025

Robím si malý prieskum o salónoch krásy na Slovensku a fakt ma zaujíma váš názor.

Keď je kvalita služby istá (že je fakt dobrá), čo je pre vás najdôležitejšie?

1. Je to rýchlosť – že to stihnete rýchlo, ale stále kvalitne?
2. Alebo ten pocit, že ste VIP – milý prístup od recepcie, majstrov, možno nejaké drobnosti navyše zadarmo (napr. slúchadlá a film počas služby)?
3. Alebo úplný relax – hudba, ticho, vône, možno aj masáž počas služby?

Alebo niečo úplne iné? Čo je pre vás najviac „wau“, keď idete do salónu?

Fakt mi to pomôže, ďakujem vám! ❤️

lindous
25. jún 2025

Kvalita služby samozrejme, odbornosť (vedia poradiť, skonzultovať, nie len za každú cenu niečo predať), rozumná cena, milý prístup, dobrá dostupnosť/možnosť parkovať… bonusy a extra služby ja osobne nepotrebujem..

barborka2_2
25. jún 2025

Pre mňa je to jednoznačne kvalita a prístup personálu, teda odbornosť a schopnosť poradiť. Nič viac ma veľmi netrápi. Nepotrebujem sa počas procedúry ani rozprávať. Je to samozrejme milý bonus keď si máme čo povedať ale predsa len ja to beriem ako moju chvíľu kľudu a relaxu 🙂

marsmykkok
25. jún 2025

Určite cena, dobre urobená práca, že vie poradiť. Nepotrpím si na luxus čo sa týka priestoru, stačí že je čistý a rovnako som introvert a nepotrebujem nejaké siahodlhé rozhovory.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
ivana11155
27. jún 2025

@egorbeauty kvalita, odbornost je samozrejmost. Cely bod c.2 by ma odradzal. Chcem len svoju pracovnicku na ktoru som zvyknuta, relax a oddych zaroven.

margotka17
29. jún 2025

@egorbeauty za mňa je to kvalitná služba, vždy človeka poteší, ak mu odborne poradí, navedie ho. Úplne mi stačí čistota prostredia, ochota, ústretovosť. Už mi bolo ponúknuté aj minerálka ako bonus, čo mi v horúcom letnom dni dobre padlo. A nie, nepotrebujem sa rozprávať v danú chvíľu.