icon

Vedela by mi kaderníčka urobiť takýto melír?

lastqueen
17. sep 2023

Ahojte chcem zmenu už dlhší čas farbým vlasy na čierne podľa vás vedela by by kaderníčka zrobit toto 👇

Vedela by mi kaderníčka urobiť takýto melír?
dzescebuly
17. sep 2023

@lastqueen šikovná kaderníčka určite,možno nie na prvýkrát ale dá sa to

tehulka2011
17. sep 2023

priprav sa na to, ze to bude drahe a na dlhsie + ti to znici vlasy

rezanka73
17. sep 2023

Farbím je s i ty ťarpa

p.j.jacky
17. sep 2023

@lastqueen určite nie hneď záleží akú dĺžku máš vlasov . Sťahovanie farby dosť ničí vlasy . Šetrne sťahovanie a čiernej farby teva viac ako rok. Ale dá sa to aj rýchlejšie ,otázka už len či to vydržia vlasy 🤷🏼‍♀️

rebrambora
18. sep 2023

Ano. Musis ale vela hladat a priplatit si.
Z vlastnej skusenosti ale hovorim, ze radsej si najst top kadernicku, zaplatit raz - dva krat rocne €150,- ako skusat kadekoho 'za dvacku' kto sa nevzdelava v svojom odbore a povie ti, ze to nejde, vyjdes ako papagaj alebo to znici vlasy.
Cize radsej ist jeden krat k niekomu kto to vie, ako ist 10x na pokus omyl.
Ano, ale dobre si vyberaj.

lastqueen
autor
18. sep 2023

Tak ako o peniaze mi nejde len určite to bude dlhšie trvať 😏

lastqueen
autor
18. sep 2023

@rezanka73 pozri sa do zrkadla a ešte raz to zopakuj 😉

lenik98
18. sep 2023

@lastqueen urcite rataj s tym ze ak nemas prist o vlasy tak to moze trvat kludne rok, rok a pol. 🙂 som kadernicka. Ale vela zien je nasilnych a olutuju to draho. 😊

rezanka73
18. sep 2023
dididudu
20. sep 2023

Ja som išla z čiernej, dlhé roky palette čierna a na druhý krát to mám takto... ale išli sme šetrne nie silou mocou blond, vlasy poškodené nemám platila som 2x po 120€

lastqueen
autor
20. sep 2023

@dididudu máš to veľmi pekne pôjdem skúsim sa popýtať som zvedavá na koľko krát tam pôjdem ja 😄

dididudu
20. sep 2023

@lastqueen ja som išla prvý krát a druhý krát až po troch mesiacoch teraz som už štyri mesiace nebola trafila mi vrchnú farbu takú že mi nevidno odrasty čiže niesom nútená utekať k nej 😊 nájdem ešte fotku po prvom ťahaní

dididudu
20. sep 2023

@lastqueen a ďakujem 😊