Je veľmi červená tvár pri športe problém?
Začala som pred pár mesiacmi behávať no už po 20 minútach mi strašne očervenie až skoro ofialovie celá tvár a to s dychom ešte vpohode vládzem...aj som sa zľakla zo začiatku keď som to videla v zrkadle. Začala som si teda dávať make up na behanie lebo je to dosť nepríjemné medzi ľuďmi. Ale skôr ma zaujíma či môže ísť o nejaký zdravotný problém? Mali ste to niektorá ? Žiadne ťažkosti nemám s dychom vládzem nič ma neboli. Ďakujem
@natalka2548 ja to mám skoro rovnako, akurát to príde oveľa skôr a trvá to aj dve hodiny po tréningu 😀 nikdy som sa nezamýšľala nad tým, či je to problém, deje sa mi to aj keď je teplo. Zvyšok tela má normálnu farbu, len tvár mám úplne bordovú. Neriešim to.
Ja som na tom rovnako 🙂 vyzeram otrasne 😂
Mam rosaceu a po behu otras, ako pises, az fialove. Inak to mam pod kontrolou.
@natalka2548 ja presne to iste, vo veľkých teplach zvyknem nosiť šiltovku ale neriesim to viac🙂
@natalka2548 ani nehovor, po fitku nemozem ani do obchodu chodit lebo si myslia, ze umieram 😁 uz sa ma aj raz na to pytali pri pokladni ci mi nie je zle 😅

normalne, mas prekrvenu tvar, ja som presne ten typ, je to hrozne, ale nic nenarobim, behat kvoli tomu neprestanem, ono to ustupi potom - nedavaj si makeup, naco, nech plet dycha, radsej nasad siltovku - kazdemu je jedno, ako vyzeras pri behani