icon

Vlasy z Goldhair

simona082
21. jún 2023

Ahojte, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s vlasmi zo stránky goldhair.sk. Ja som mala prvé tape pásky tie este celkom ok, to bolo pred 2 rokmi v júni mala som ich cca 2,5 mesiaca...tento rok v marci som kupila znova z ich stránky tape pásky s tým ze kaderníčka mi ich prerobila na mikroringy....vlasy mam od 14.aprila kupovala som 100g 50cm dĺžka. Teraz mam z nich na hlave neviem ci polovičnú dĺžku. Prvý mesiac este ok, druhý mesiac sa začali lámať končeky a všade padajú ,štiepiť a zostali úplne suché .
Na vlasy používam len chi produkty šampón aj masku plus olejček, argánový olej,kefu mam z tých diviacich štetín cize priamo na nadpájane vlasy, vlasy neumyvam v predklone, cize si nemyslim ze by to bolo zlou starostlivosťou. Vlasy by som chcela reklamovať, lebo fakt si nemyslím ze po 2 mesiacoch by mali takto vyzerať , prosím máte niekto podobnú skúsenosť, pripadne ste ich reklamovali a naozaj vam aj peniaze vratili? Ďakujem za odpovede

lenik98
23. jún 2023

Mne sa po prvom umyti totalne zgrcli 😀 (som kadernicka) no cez monitor tazko poznat co to bude zac.. 200€ v kybli

simona082
autor
27. jún 2023

@lenik98 no presne aj mne sa zgrcli a úplne sa chlpia. Aj ste skúšali reklamovať? Lebo ževraj sa dosť krútia pri tom a aj keď som čítala čo tam majú popísané v tých podmienkach tak si myslím že nevrátia nič.

lenik98
29. jún 2023

@simona082 nie nereklamovala. Kopec ludi ma s nimi zle skusenosti.