icon

Voňavky, ktoré cítiť

8. aug 2022

Ahojte podeľte sa so svojimi vonavkami výraznými ktoré fakt cítiť

simonecka008
8. aug 2022

Mne sa paci Ariana Grande 🙂

simonecka008
8. aug 2022

Alebo este tato 🙂

nikol789
8. aug 2022

Baccarat rouge 540

autor
8. aug 2022

@simonecka008 ako voňajú obe???

alexandramb
8. aug 2022

@simonecka008 ja ju milujem, dnes som ju mala u lekára a dve ženy si odomna odsadli, trosku som to brala osobne 🤣 ale potom ma napadlo ze možno im len voňavka nevonala, lebo nie každému sa páči 🤣

iriska13
8. aug 2022

👍 vydrž neskutočná a nadherná voňa...

simonecka008
8. aug 2022

@alexandramb ktora? Ta coco?

simonecka008
8. aug 2022

Ta coco chanel je silnejsia.. ale pekne vonia ... ale najlepsie ist niekde do parfumerky odskusat 🙂 kazdemu sadne nieco ine .. mne vonia pekne a Vam moze smrdiet 😃

angel987
8. aug 2022

Giorgio Armani - My away, YSL- Mon Paris.. pekne zenske vone

fadama
8. aug 2022

Moja najobľúbenejšia 🤗🤗

bimbambom
8. aug 2022

Ja skromnejšie , ale je krásna, vonia výrazne a celkom dlho 🙂

alexandramb
8. aug 2022

@simonecka008 ariana grande cloud

saraxyz
8. aug 2022

@nikol789 to je vôna 🤩 všetci vedia, kde sa nachadzas 😂

majaa81
8. aug 2022

Ja milujem sladké vône. Mám doma Jimmy Choo - Flash. Giorgio Armani - My way, Trussardi - my name.

simonecka008
8. aug 2022

@alexandramb ja ju mam teraz ona tak krasne vonia 🙂

niesomtu
8. aug 2022

Pre mna je top Giorgio Armani - Aqua di Gioia. Alebo zo sladsich Lancome - La vie este belle. Naposledy som mala vyssie spominanu Chanel - Coco Mademoiselle a na mna prilis silna, bola som rada, ked som ju dostriekala 😂
Inak aj Paco Rabanne - Ultraviolet je uzasna.

nikol789
8. aug 2022

@saraxyz heeeej presne 😄 moj muž skoro odpadol keď ju cítil... voni úplne luxusne

jania023
8. aug 2022

@nikol789
@saraxyz Baby ktora to je? Parfem alebo toiletna voda? Nemate foto ako vyzera?

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
simonecka008
8. aug 2022

@nikol789 mozem sa opyat to ozaj stoji 300eur? 🙈 da sa niekde v parfumerii aj ovonat? 🙂

martamar
9. aug 2022

Je to pravda,kazdemu vonia nieco ine...napr. moje oblubene su: Chloe -Nomade,Dior - Infinissimi, G.Armani- My way,YSL -Mon Paris,z takych jemnych na leto Moschino,G.Armani-Aqua di Gioia,Salvadore Ferragamo- Shine

kamlicek
11. aug 2022

@nekonecna_katastrofa tieto co si napisala tie milujem. Mam velmi rada aj Narciso Rodriguez For Her ta je podla mna uplne uzasna najma na leto. Pred dvomi mesiacmi som si ju z Notina objednavala. Je svieza, taka kvetinova a to mozem 🙂

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
lllaila
27. aug 2025
@kamlicek

@nekonecna_katastrofa tieto co si napisala tie milujem. Mam velmi rada aj Narciso Rodriguez For Her ta je podla mna uplne uzasna najma na leto. Pred dvomi mesiacmi som si ju z Notina objednavala. Je svieza, taka kvetinova a to mozem 🙂

@kamlicek jej, konečne niekto, kto má rád NR For her... Avšak nikto mi ju nikdy nepochválil ani nespomenul, či mám novú vôňu. Zaujímavé. Už som ju minula, ale zas mám chuť si ju kúpiť. Čo sa ti na nej páči?