icon

Výber ideálneho setu na pedikúru do 200 EUR

25. nov 2025

No caute koceny. Neviete mi poradit nejaky set pedikury pre domace pouzitie? Hladam nieco pre manzelku pod stromcek. Tie slabe baterkove nepodarky, co sa zadrhnu ked trosku pritlaci nechcem. Chcel by som nieco lepsie, vykonnejsie.
Idealne, keby to bol nejaky set s uv lampou, bruskou, nadstavcami a neviem cim vsetkym.
Cenovo predbezne do 200€, ale ked ma to oslovi, nestitim sa priplatit.

enmery
25. nov 2025

https://www.aspira.sk/gel-lak-sada
Pozri tu, plus tú brúsku si tam tiež vieš pozrieť a dokúpiť.

lasona
26. nov 2025

Ale tie brúsky, sady su takmer všetky so slabym výkonom. Jedine profi sa ti nebude zadrhavat. Bruska musi mat minimálne aspoň 60 w motor, plus mat dobry brúsny kotúč. Sady maju vacsinou nakonbinovane hlúposti, co nevyužije manželka. Čiže mrkni brusku podľa parametrov ...uv lampu na nechty? Bude si robiť gélové nechty? Tam zas stačí výkon 48w, silnejšiu netreba...

autor
26. nov 2025
@lasona

Ale tie brúsky, sady su takmer všetky so slabym výkonom. Jedine profi sa ti nebude zadrhavat. Bruska musi mat minimálne aspoň 60 w motor, plus mat dobry brúsny kotúč. Sady maju vacsinou nakonbinovane hlúposti, co nevyužije manželka. Čiže mrkni brusku podľa parametrov ...uv lampu na nechty? Bude si robiť gélové nechty? Tam zas stačí výkon 48w, silnejšiu netreba...

@lasona gellak si bude robit.