icon

Yves Saint Laurent - poraďte vôňu

12. jan 2023

YVES SAINT LAURENT ktora vona? Neviem sa rozhodnut. Poradite ? 🙈

Yves Saint Laurent - poraďte vôňuYves Saint Laurent - poraďte vôňu
kacernakokse
12. jan 2023

Mam tú klasickú libru a je za mňa super tá intense je na mňa príliš intense to je tak do baru. Ale z Notina by som to nekupovala ja som mala vždy zlú skúsenosť a už som aj počula od veľa ľudí že to je veľmi pochybný eshop

autor
12. jan 2023

@kacernakokse nie nie to som len spravila screen foto ze o ktore sa jedna.. rozmyslam nad obycajnou len neviem sa rozhodnut .. intense je ta ruzova ci?

autor
12. jan 2023

Tato?

a_alexandra_a
12. jan 2023

Tiež mám klasickú a je dosť intenzívna, krásna, elegantná vôňa

kacernakokse
12. jan 2023

Aha tak to pardon ja som bola v tom, že sú dva druhy tá obyč s potom tá intense. Tak to potom neviem úplne porovnať, ale klasická libre je pre mňa úplná topka. Úplne z tej vône cítim sebavedomú ženskú 😂

autor
12. jan 2023

@kacernakokse ta najtmavsia je asi daka novinka .. prosim Vas z akej stranky odporucate objednat?

zuzzinka
12. jan 2023

Aj ja mam tu original, tiez som s nou spokojna. Existuje este taka ruzova, ale tu nie je velmi vidiet nikde kupit, tu som povodne chcela, je viac kvetinova. Tu tmavu intense, neviem ako vonia. Z Notina som kupovala viac krat, aj s dorucenim mimo SVK a nebol nikdy problem.

kacernakokse
12. jan 2023

Odporúčam stránky parfumerii. Je jedno akej. Často majú v douglase dobre zľavy. Inak k tomu notinu, vždy keď som sa ulakomila a objednala odtiaľ tak ten parfém bol akokeby nariedeny. Vôňa bola menej intenzívna a výdrž úplne nulová. Nastriekala som sa a za polhodinu už nebolo nič cítiť.

gabrielkaa
12. jan 2023

ja mam naopak s notino.at velmi dobru skusenosti. Parfemy vonali vzdy dobre, tak isto ako v kamennom obchode a ak som si kupila eau de Parfum, nie eau de Toilette tak mi to vzdy vonalo kym som tu vec nevyprala.... dokonca aj toaletka mi vonala niekolko dni na veciach

kacernakokse
12. jan 2023

@gabrielkaa tak je možné, že som mala zrovna nejaký špatný kus, ale že by tri krát po sebe?

gabrielkaa
12. jan 2023

@kacernakokse nie si jedina, ktora mala takyto problem. uz som to pocula. Len notino je medzinarodna siet, a nezda sa mi, ze by falsovali parfemy. tuto v AT by ich za to zalovali a skoncili by s podnikanim hned. Mne sa niekedy stava, ze vzorky parfumov v časopisoch napriklad o dost intenzivnejsie vonali ako parfem, ktory som si kupila v obchode...

gabrielkaa
12. jan 2023

@kacernakokse kupovala si parfem, alebo toaletnu vodu?

mar.80
Autor odpoveď zmazal
kacernakokse
12. jan 2023

@gabrielkaa kupovala som aj parfémy aj toalety, vždy som mala pred tým už balenie z kamennej parfumérie, tak som to vedela aj porovnať.

alzbeta1301
12. jan 2023

@kacernakokse tiež mám dobre skusenosti cela rodina odtial objednávame dolce gabanu, versace, chloe aj pacco… všetky super za mna nevidim rozdiel z parfumérie a z notina.

seahorse27
12. jan 2023

Z kolekcie Libre sa mi velmi paci toaletna voda (taka naruzovela), EDP je na mna prilis intenzivna, verzia intense bude urcite este vacsia pecka do nosa - este som ju neskusala. K Notinu asi tolko, ze po par zlych skusenostiach odtial kupujem parfemy len 13-rocnej dcere 😃 A tie ich ceny su uz pomaly porovnatelne s Douglasom alebo Marionnaud 🙈

kkayla
12. jan 2023

mám aj aj, za mňa určite Le Parfum - krásna, originálna, mne vonia viac kvetinovo ale vhodná jedine na jeseň/zimu lebo je veľmi intenzívna, 1 max 2 streky stačia, po prvom dni som na ňu dostala asi 5 komplimentov v práci od žien aj mužov, dokonca aj dnes od kolegu 😃 na originál teda ani jeden a mám pocit že túto vôňu už každý pozná, treba vyskúšať priamo na sebe 😉

janewithane
12. jan 2023

Pokial viem tak Libre ma 4 verzie -toaletku, EDP, Intense a Le parfum. Intense je ozaj velmi intenzivna a aj trosku inak vonia ako zakladna EDP, ma take tony bielych kvetov.. edp ma za mna velmi slabu vydrz preto som ju nakoniec za tu cenu nechcela.. bola to vtedy novinka aj ked ak bude dakde v akcii casom tam mozno skusim .. tie ostatne dve som este nevonala..

lucinka1988
12. jan 2023

Za mňa jednoznačne Intense a Notino odporúčam všetkými 10

autor
13. jan 2023

@kkayla a prosim Vas to je teraz novinka ? Ta Le Parfum

autor
13. jan 2023

@janewithane prosim Vas ta EDP je ktora?

janewithane
14. jan 2023

Ta na prvom obrazku - parfumovana voda. Myslim ze bola prva v obchodoch, je taka bleda ale zlata, ruzovy nadych ma toaletka

mar.80
14. jan 2023

Za mňa najkrajšia novinka Le parfum
A potom edt verzia,ta najsvetlejsia. Všade píšu co to je. Sú 4
EDT, EDP, INTENSE, LE PARFUM

autor
14. jan 2023

@mar.80 tieto 4 druhy som nasla

autor
14. jan 2023

Libre Le Parfum je najnovsia sa mi zdaa

mar.80