Yves Saint Laurent - poraďte vôňu
YVES SAINT LAURENT ktora vona? Neviem sa rozhodnut. Poradite ? 🙈

@kacernakokse nie nie to som len spravila screen foto ze o ktore sa jedna.. rozmyslam nad obycajnou len neviem sa rozhodnut .. intense je ta ruzova ci?
Tiež mám klasickú a je dosť intenzívna, krásna, elegantná vôňa
Aha tak to pardon ja som bola v tom, že sú dva druhy tá obyč s potom tá intense. Tak to potom neviem úplne porovnať, ale klasická libre je pre mňa úplná topka. Úplne z tej vône cítim sebavedomú ženskú 😂
@kacernakokse ta najtmavsia je asi daka novinka .. prosim Vas z akej stranky odporucate objednat?
Aj ja mam tu original, tiez som s nou spokojna. Existuje este taka ruzova, ale tu nie je velmi vidiet nikde kupit, tu som povodne chcela, je viac kvetinova. Tu tmavu intense, neviem ako vonia. Z Notina som kupovala viac krat, aj s dorucenim mimo SVK a nebol nikdy problem.
Odporúčam stránky parfumerii. Je jedno akej. Často majú v douglase dobre zľavy. Inak k tomu notinu, vždy keď som sa ulakomila a objednala odtiaľ tak ten parfém bol akokeby nariedeny. Vôňa bola menej intenzívna a výdrž úplne nulová. Nastriekala som sa a za polhodinu už nebolo nič cítiť.
ja mam naopak s notino.at velmi dobru skusenosti. Parfemy vonali vzdy dobre, tak isto ako v kamennom obchode a ak som si kupila eau de Parfum, nie eau de Toilette tak mi to vzdy vonalo kym som tu vec nevyprala.... dokonca aj toaletka mi vonala niekolko dni na veciach
@gabrielkaa tak je možné, že som mala zrovna nejaký špatný kus, ale že by tri krát po sebe?
@kacernakokse nie si jedina, ktora mala takyto problem. uz som to pocula. Len notino je medzinarodna siet, a nezda sa mi, ze by falsovali parfemy. tuto v AT by ich za to zalovali a skoncili by s podnikanim hned. Mne sa niekedy stava, ze vzorky parfumov v časopisoch napriklad o dost intenzivnejsie vonali ako parfem, ktory som si kupila v obchode...
@kacernakokse kupovala si parfem, alebo toaletnu vodu?
@gabrielkaa kupovala som aj parfémy aj toalety, vždy som mala pred tým už balenie z kamennej parfumérie, tak som to vedela aj porovnať.
@kacernakokse tiež mám dobre skusenosti cela rodina odtial objednávame dolce gabanu, versace, chloe aj pacco… všetky super za mna nevidim rozdiel z parfumérie a z notina.
Z kolekcie Libre sa mi velmi paci toaletna voda (taka naruzovela), EDP je na mna prilis intenzivna, verzia intense bude urcite este vacsia pecka do nosa - este som ju neskusala. K Notinu asi tolko, ze po par zlych skusenostiach odtial kupujem parfemy len 13-rocnej dcere 😃 A tie ich ceny su uz pomaly porovnatelne s Douglasom alebo Marionnaud 🙈
mám aj aj, za mňa určite Le Parfum - krásna, originálna, mne vonia viac kvetinovo ale vhodná jedine na jeseň/zimu lebo je veľmi intenzívna, 1 max 2 streky stačia, po prvom dni som na ňu dostala asi 5 komplimentov v práci od žien aj mužov, dokonca aj dnes od kolegu 😃 na originál teda ani jeden a mám pocit že túto vôňu už každý pozná, treba vyskúšať priamo na sebe 😉
Pokial viem tak Libre ma 4 verzie -toaletku, EDP, Intense a Le parfum. Intense je ozaj velmi intenzivna a aj trosku inak vonia ako zakladna EDP, ma take tony bielych kvetov.. edp ma za mna velmi slabu vydrz preto som ju nakoniec za tu cenu nechcela.. bola to vtedy novinka aj ked ak bude dakde v akcii casom tam mozno skusim .. tie ostatne dve som este nevonala..
Za mňa jednoznačne Intense a Notino odporúčam všetkými 10
@kkayla a prosim Vas to je teraz novinka ? Ta Le Parfum
@janewithane prosim Vas ta EDP je ktora?
Ta na prvom obrazku - parfumovana voda. Myslim ze bola prva v obchodoch, je taka bleda ale zlata, ruzovy nadych ma toaletka
Za mňa najkrajšia novinka Le parfum
A potom edt verzia,ta najsvetlejsia. Všade píšu co to je. Sú 4
EDT, EDP, INTENSE, LE PARFUM
@mar.80 tieto 4 druhy som nasla
Libre Le Parfum je najnovsia sa mi zdaa
Áno presne
Idem dnes do fann tak ovonia vsetky co maju 😃
Takze dnes som vonala a najviac mi vonala ta intense

Mam tú klasickú libru a je za mňa super tá intense je na mňa príliš intense to je tak do baru. Ale z Notina by som to nekupovala ja som mala vždy zlú skúsenosť a už som aj počula od veľa ľudí že to je veľmi pochybný eshop