Za ako dlho vyrastú odrasty po farbení vlasov?
Ahojte viete mi povedať, tie čo si farbite vlasy a rozhodli ste sa prestať. Za ako dlho ste mali aké odrasty? Ako dlho vám to prebiehalo? Nejaké vaše skúsenosti?
Tak vlasy rastu priemerne zhruba 1 az 1,5 cm za mesiac. Tak si to tak nejak predstav.
@foxanda a zotavili sa ti? Veľmi si chcem nechať odrast melír ale bojím sa že mi budú odrastat sto rokov 😭
Tak konce som mala veľmi zničené, dala som sa aj ostrihať a určite sa zotavujú. Robím si rozmarínový odvar a dávam si aj rozmarínové olejové zábaly. Vďaka tomu mi vlasy aj pekne rastú.
Ja som si nechávala xy rokov dozadu odrast blond a trvalo to dlho
Prvé mesiace boli hrozne to vyzeralo strašné 😄🙈
Ale po cca 4-5 mesiacoch to začalo vyzerať ako obmré a to už také zle nebolo
Až nakoniec nepamätám si presne ale tuším nejak krátko po pol roku som si nafarbila cele vlasy takou farbou mne najprirodzenejšou a bolo vybavené
Ale určite sa priprav na to že prvé mesiace to bude vyrezať otrasne 🙈😄😄
Alebo môžeš hneď nafarbit takou farbou ako si mala prirodzene a bude to vyriešené
Bude to veľmi dlho.Svoje vlasy máš akú farbu?Ja mám melír niekedy si dávam robiť opačný, že si dám hnedé pramene, keď mám pocit, že som už veľmi blond.Ked chcela dať odrast melír tak si, keď to bude škaredé daj spraviť len pár blond prameňov, alebo okolo tváre.Alebo si začni farbiť na tvoju príbuzní farbu a vlasy skratit
@nika_val no ja mám prirodzene špinavý blond ale nechcela by som ísť už ku kadernícke neverím im už. Nafarbila by som si doma ale neviem akým odtieňom...
Tak z blond meliru sa ti bude všetko rýchlo vymyvat.Das si tmavší blond či nejakú hnedu môže chytiť tmavo.Ani mňa už nebavi blond melír, ale v celých hnedých si pripadám po tych rokoch čo ho mám starsie tak tiež spekulujem čo s tým.Ved, ak ti nebude vidno príliš odrasty nechaj to tak
@luccija ale ten melír sa mi nepáči a chcela by som sa ho rýchlo zbaviť... Hnedé určite nechcem, to ma zabije mám svetlo zelené oči ale moju prirodzenú farbu neviem kedy zas uvidím :(

Ja som sa farbila dlho na čiernu. Sekla som s tým, lebo ma to už nebavilo. Nefarbím sa od decembra 2023. Momentálne mám asi 10cm odrasty. Ale ja som si aj sama odfarbovala vlasy, vyzerám teraz síce akoby som mala také mahagónovo, čierno-hnedé ombré ale vlasy sú mi vďačné, že ich netrápim farbením každý mesiac.