icon

Ženský parfém

8. júl 2023

Žienky poraďte nejaký naozaj pekný ženský sexi parfém. Roky používam trussardi donna a chcela by som zmenu. Keď idem do parfumerky tak po 2 voniach som stratená.

bluemoon24
8. júl 2023

Zkus ovonet YSL - Black Opium a Good girl od Carolina Herrera 🙂

vivienka727210
Odpoveď bola odstránená
autor
8. júl 2023

@bluemoon24 ďakujem, skusim

daniela2202
8. júl 2023

Avon - Atraction for her 😊👍

limoncino
8. júl 2023

Ja mám Idole od Lancôme

marhulka13
8. júl 2023

Ja používam Olympea od Paco Rabanne

nikha2809
8. júl 2023

Ysl libre len parfum a Armani code su moje topky, ale teraz už nenositelne keď je teplo.Teraz používam Tiffany sheer

marpel
8. júl 2023

Zatiaľ najlepsi aký som mala - Gucci - Guilty

basulaak
8. júl 2023

Euphoria - Calvin Klein, toto je taka intenzivna ale lubiva tutovka. Sama ju nevlastnim ani nechcem ale vzdy ma na cudzich zenach prijemne prekvapi ked prejdu okolo.

dievecka
8. júl 2023

Súhlasím s vyššie spomenutým Lancôme Idole 😊

nikasmile
8. júl 2023

Ysl Libre pre mňa 🔝 a Paco Rabane Pure XS

viera27
8. júl 2023

Podla toho co vidim,tak Donna je taka sladsia,ovocna. Tak skus ten Lancome Idole,ale Nectar,nie klasicky. Teraz pouzivam a uz vela ludi mi ho pochvalilo.

vesimelonimarsista
9. júl 2023

Givenchy l'interdit, YSL Opium 😍

autor
9. júl 2023

@viera27 dobrý typ, celkom ma ta vôňa zaujala. Určite skúsim

lubisvecko
12. júl 2023

Bud Lancome, co ti tu pisali alebo TOM FORD Black Orchid 😍 To su pekne vone a obdobne, pre niekoho mozno too much, ale mne sa pacia 😉

evita11223
20. júl 2023

@vesimelonimarsista opium krasne vonia, len uz ju velmi vela ludi pouziva, aspon teda v mojom okoli, preto ja radsej siaham po takych, co necitim na kamoskach a znamych :P

autor
21. júl 2023

Kúpila som lancome, je skvelá 🤩

rhodesian
21. júl 2023

Lancome La Vie Est Belle 😍 milujem, je krásna, jemná, sladučká. Mám X vonaviek, no táto jedna nikdy nesmie medzi nimi chýbať 🙏

hladamematku
21. júl 2023

feragamo, chloe, versace, valtentino od kazdeho mam viac von---ja si dam streknut dve tri vone a idem prec na desat minut a potom si vyberiem...dnes osm dostala versace na cele predlaktie tri kusy, a kazdy mi po par minutach smrdel....

lucenecchata
26. júl 2023

Good girl od Carolina Herrera 😘

lubisvecko
2. aug 2023

@lucenecchata to je taka cierna topanocka, co? Ja chcem vyskusat tu cervenu, ta ma tak dost laka 🙂

valeria_h
2. aug 2023

Givenchy L' Interdit

lubisvecko
2. aug 2023

@valeria_h tuto ma svagrina, ta tiez je krasna, to je fakt, tam taky zazvor citit hned. Udrie to do nosa, ale prijemne 😉
Boze tolko voni a clovek aby si vybral len jednu 😀

jeliz59
2. aug 2023

Jimmy choo vôňa I wont choo dúfam že to dobre píšem🙂

valeria_h
2. aug 2023

@lubisvecko Aj táto je krásna Dolce gabbana l'imperatrice

simonatom
2. aug 2023

Armani - My way, Lancôme - LA vie est belle ( to je taká klasika).

evita11223
16. aug 2023

@valeria_h tato ano, taka kvetinova, prijemna velmi a mne sa paci aj jej flakonik, akoze mam rada ked je flakon aj pekny, ze prepracovany, ale na tejto vonavke sa mi paci to, ze je taky nenapadny, jednoduchy 🙂

lubisvecko
3. sep 2023

@valeria_h tu som este necitila, ale tak rada skusam nove vone, takze si ju necham ako zaloznu 🙂 Ja casto aj len tak cez Notino objednavam, ze podla odporucanych, co ludia nakupuju 🙂