icon

Zhoršenie pleti po návrate z dovolenky

22. aug 2025

Ahojte asi pred 2t sme sa vrátili z Hurgady. Pred dovolenkou som mala pleť čistú, počas tak isto. No prišli sme z dovolenky a odvtedy mám plat v tak otrasnom stave že ju nespoznávam. Väčšinou na brade zápalové pupaky, čierne bodky a extrémna textúra po celej pleti ( predtým som ju mala hladkú). Mám stále tú istú rutinu, kozmetiku. Možno nejaky nápad čo s tým? Čo zmeniť

anonym_062367
22. aug 2025

vieš čo, ja mám hroznú pleť vždy keď lietam … je jedno kam a ako dlho. Proste minimálne týždeň dva sa z toho pleť spamätáva, lietam často a počas letov a tesne po som stále spuchnuta a škaredá 🙈 …proste moja teória je že to je z lietania, suchého vzduchu, stresu, tlakov v lietadle … potom sa to vždy doma znormalizuje

autor
22. aug 2025
@anonym_062367

vieš čo, ja mám hroznú pleť vždy keď lietam … je jedno kam a ako dlho. Proste minimálne týždeň dva sa z toho pleť spamätáva, lietam často a počas letov a tesne po som stále spuchnuta a škaredá 🙈 …proste moja teória je že to je z lietania, suchého vzduchu, stresu, tlakov v lietadle … potom sa to vždy doma znormalizuje

@anonym_062367 no, ja som to nikdy ešte nemala a to lietam tiež často 🙈

anonym_d69c3b
22. aug 2025

@anonym_autor mozno ti nerobila dobre miestna voda ak si si s nou umyvala tvar, alebo nejaka zlozka v strave

sissy27
22. aug 2025

@anonym_autor ak mas akne na brade, tak to suvisi s travenim, potravinami. Moze to byt alergia / intolerancia na nejaku potravinu, podrazdeny zaludok, atd. Mne sa toto zazracne vyriesilo po vybrati zlcnika ako vedlajsi efekt 😃

domiklik
22. aug 2025

@anonym_autor strava, koreniny