icon

Zlá reakcia na farbu Palette na Slovensku?

erav
18. aug 2024

Ahojte, nie som nováčik vo farbeni vlasov, odjakživa som používala Palette, žila som pár rokov v Nemecku tam som problém nemala nikdy, tu na Slovensku som chcela pokračovať rovnakým typom farby, ale nenašla som taku, tak som si od tejto firmy našla niečo podobné. Lenže prvýkrat sa mi stalo, že ma štipala hlava ako keby som ju mala trochu v ohni, tak som nevydržala ani 30 min a po 13 minutach som si ju zmila. Bolo to lepšie ale teraz začinam citiť zase jemné štipanie, máte niektorá na to skusenost a hlavne s Palette?

stranakovazuzana0
18. aug 2024

@erav tiež má z palettky stipe hlava...je to veľmi agresívna farba

hopsas
18. aug 2024

@erav ja som ju mala len raz a stipala nenormálne..nejaké svinstvo v tom je

3princezne
19. aug 2024

Kup radsej loreal. Ja nie som ziadny talent na farbenie vlasov, ale teda s loreal to vzdy dobre dopadlo

lasona
19. aug 2024

Môže byť v nemeckej farbe iné zlozenie. Ak ta štípe, tak proste farbu nesmieš používať. Bud rada ze ti hlava neopuchla, ako mojej kamoške , ktorá skončila v nemocnici. A paletky sú veľmi agresívne farby

surama
19. aug 2024

@erav Aj mne to robi Palette, radsej nekupujem.

erav
autor
19. aug 2024

Dievčatá, dakujem vám za vyjadrenie, bohužial toto som nevedela, kedže som bola v tom, že v Nemecku to bolo ok, určite ju nebudem už používať a som rada, že som si ju spláchla po tých 13 minutach, nemala som dobrý pocit a presne toto som čítala, že môže opuchnuť hlava čo ja som samo o sebe hypochonder, takže by som asi odpadla najskôr, keby si vidim opuchnutu hlavu.

Dakujem aj za radu, skusim nabuduce ten Loreal.

kristinap17
14. máj 2025
@erav

Dievčatá, dakujem vám za vyjadrenie, bohužial toto som nevedela, kedže som bola v tom, že v Nemecku to bolo ok, určite ju nebudem už používať a som rada, že som si ju spláchla po tých 13 minutach, nemala som dobrý pocit a presne toto som čítala, že môže opuchnuť hlava čo ja som samo o sebe hypochonder, takže by som asi odpadla najskôr, keby si vidim opuchnutu hlavu.

Dakujem aj za radu, skusim nabuduce ten Loreal.

@erav Dobrý deň, viem, že je to už dlhšie. Loreal bol lepší?

erav
autor
14. máj 2025
@kristinap17

@erav Dobrý deň, viem, že je to už dlhšie. Loreal bol lepší?

@kristinap17 Ahoj, ano zatial ovela, nemam s nim problem 🙂

kristinap17
15. máj 2025
@erav

@kristinap17 Ahoj, ano zatial ovela, nemam s nim problem 🙂

@erav Lebo ja som si uronila test jednej Palette (v minulosti som nejakú používala ale neviem ktorú) a mala som začervenanie a mierne vyrážky, takže to radšej nebudem pouzivat. A preto som chcela vedieť či Loreal chytá🤗 Vieš mi prosím poslať ktorú používaš? Ďakujem krásne

erav
autor
16. máj 2025
@kristinap17

@erav Lebo ja som si uronila test jednej Palette (v minulosti som nejakú používala ale neviem ktorú) a mala som začervenanie a mierne vyrážky, takže to radšej nebudem pouzivat. A preto som chcela vedieť či Loreal chytá🤗 Vieš mi prosím poslať ktorú používaš? Ďakujem krásne

@kristinap17 Čudujem sa, že Palette ešte nezakázali, tolko čo som počula o tom negativneho. Záleží na akú farbu chceš si farbiť, ja na tmavu, ja mam ebenovu čiernu, čislo 200