Zosvetlenie tmavej hnedej farby vlasov
Mám svetlohnedé vlasy a zafarbila som si ich pred pár mesiacmi kúpenou farbou z drogérky. Vraj svetlohnedá 500. Mám to strašne tmavé a kaderníčka sa mi to snaží zosvetliť už pár mesiacov. Vraj to rýchlejšie nejde. Jej efekt je podľa mňa minimálny. To naozaj kaderníčka nevie zosvetliť tú farbu rýchlejšie a nejakou technikou, aby to netrvalo tak dlho kým odrastú? Potrebujem svetlejšiu, aby mi nebolo vidno tak veľmi prvé šediny. Čo by ste mi poradili? Navrhla mi svetlejšie pramienky. Ak vás niečo napadne, tak sa poteším aj obrázkom.
Skús inú kaderníčku
ty si to pokašlala a na vine je kaderníčka že to nevie opraviť ... no, nevie. niektoré pigmenty sa ťažko sťahujú z vlasu ...
@biba_18 ja som to nehádzala na kaderníčku. Len už nemám trpezlivosť čakať, lebo všetci mi vravia, že to nám veľmi tmavé.
@luccija hustý melír, už asi nie je in. Chcela by som to tak prirodzene ako od slnka. A hlavne nezničiť si vlasy.
Možno sa to ani nedá. Ja som sa prišla len poradiť. Možno je niečo drastické a riskla by som to pre ten efekt. Fakt neviem.
ja nie som vôbec za melíry, máloktorá to vie dobre urobiť ... skúsila si v inom kaderníctve čo ti poradia?
ale si zober že je to už pár mesiacov - a niečo dole zišlo, už máš niekoľkocentimetrové odrasty zafarené inou farbou - tak vydrž ...

Hustý melir