icon

Zosvetlenie vlasov s Celaskonom: Je to bezpečné?

23. apr 2024

Ahojte, kupila som si svetlu farbu na vlasy, ale chytila mi priserne tmavo, som z toho zufala, neviem si zyknut, citala som, ze ked sa vitamin C rozmiesa s vodou a nanesie na vlasy na pol hodinu, tak to stiahne farbu o 2-3 odtiene, neznici to cecko vlasy? Dakujem

lasona
23. apr 2024

Pochybujem , že cecko stiahne farbu. Radšej chod ku kadernícke.

rozculena
23. apr 2024

😀

autor
23. apr 2024

@lasona nechcem to davat dole peroxidom, to radsej pockam, mam teraz dobru kvalitu vlasov nechcem si ich znicit, len ma stve, ze odtien je tak o 6 stupov tmavsi ako na fotke

nika_val
23. apr 2024

Skús odstraňovač farby na vlasy Subrina Eliminator
Stiahne ti len kozmetický pigment a do tvojho prirodzeného nezasiahne 🙂

autor
23. apr 2024

@nika_val vau, dakujem, idem sa na to pozriet 😘

maminenka12
13. feb 2025

Síce to už nieje aktuálna téma ,,ale pridám svoju skúsenosť. Možno niekomu pomôže .. dala som si farbu čo mi chytila príšerne tmavo,, skoro až čierno . Keďže som nechcela zosvetlovat peroxidom hľadala som alternatívy. Dala som si do misky šampón a primiešala práškový vitamín c. ( Klasický čo každé ráno dávam do vody na pitie) . Nasypala som ho od oka ale dala som ho myslím dosť v pomere koľko bolo šampónu tolko bolo céčka. Poriadne som ho vymiešala a napenila na vlhké vlasy . Nechala som ho pôsobiť cca 20 minút a oplachla. Potom som vlasy ešte raz umyla len šampónom. Ale musím povedať že som neskutočne spokojná ,,, stiahlo mi to farbu o tri odtiene dole . Naozaj úplne krásne a hlavne bez vysušenia alebo poškodenia vlasov. Takže túto metódu môžem len odporučiť.

autor
14. feb 2025

@maminenka12 ja som vtedy pouzila ten subrina eliminator, co odporucala nika a super, ale tak aspon je potvrdeny aj vitamin c 🙂