icon

Čím si upravujete obočie?

13. nov 2022

Niečo čo vyzerá hlavne prirodzene a nie ako upravené fixkou
Máte nejakú obľúbenú ceruzku, alebo niečo podobné?

Strana
z2
jaja20
13. nov 2022

@majamat Ja som nenarážala konkrétne na teba,len som konštatovala,že nie je v mojich silách a časových možnostiach upravovať si každé ráno pred odchodom do práce obočie tak dlho a toľkými pomôckami.

majamat
13. nov 2022

@jaja20 ja viem, ze nie, ja som ti odpisala len preto, ze na uzke obocie to fakt nei je riesenie. a zial, kazdy mame nejake slabiny a ked to chceme napravit, tak sa an tom narobime. ak nie, tak musime byt spokojni s tym, co mame. u mna je s obocim problem. a preto smi to trva dlhsie. no do roboty skoro rano sa nelicim a ked mam volno, abycajne mam viac casu.

majamat
13. nov 2022

inak mam este aj to ttovanie na obocko od Maybelline. len tam sa to neda regulovat, ako tmave to bude. kludne sa to da pouzit na noc a rano dat dole. a teda ked farba schadza, ide do rysava. cerstvo nafarbene je pekne,a le vyrazne. neviem aky by bol svstlejsi odtien. co je tiez nanic, ze mi ta farba z pokozky schadaza dost skoro, cize pri vecernom odlicovani uz tam skoro nic nemam, len zostava taky ten nepekny rysavy ton

jaja20
13. nov 2022

@majamat Áno, napríklad na špeciálne príležitosti je to krásne 👍

elam1234
14. nov 2022

Ja si ho raz za dva -tri -styri týždne nafarbim henou 🙂 a mám pokoj
https://www.notino.sk/delia-cosmetics/delia-cos...

takacovama
14. nov 2022

tak ja si tiez farbim obocie doma a potom pouzivam len pomadu na vycesenie a aby drzalo tvar

modrymotyl8
14. nov 2022

@majamat ďakujem.

camelie12
14. mar 2024

@majamat, mate krasne urobene to obocie 👏 Aku ceruzku ste tam pouzili, prosim? 🙏

majamat
14. mar 2024

@camelie12 dakujem ani neviem, mam strasne vela dekorativky a pouzivala som aj pomady, aj ceruzky,a j tiene aj tie spiralky na chlpky. vzdy mam viac znaciek a aj fotky, tkore som robila, pouzivala som rozne znacky.

no co mozem povedat, mam rada tenucke ceruzky - vyborna je Maybelline, tiez Benefit a celkoms a mi paci aj Shegla so Shein. ta soShein am taky sedivejsi odtien, viac mi pasuje k mojim chlpkom, aj ked tie ostatne nemaju vyslovene teply odtien,s kor neutral,a le niekedy s vyraznejsim farebnym podtonom, napr do slta, hneda, ci cervena a pod. no su to aj tak pekne odtiene, len su menejsedive, ako ceruzka so Shein.

camelie12
15. mar 2024

@majamat, dakujem za detailnu odpoved 🙂
Ja som bola davnejsie spokojna s tienom na obocie od NYX-u, ale asi ho uz nevyrabaju. Tak skusim pozriet tu ceruzku od znacky Benefit, ktoru odporucate.

Ja som tlmena jesen tmavy podtyp (podla farebnej typologie), takze potrebujem neutralne az mierne teple odtiene (oblecenia, doplnkov aj makeupu) a obocie mam neutralnej farby.

Este raz vdaka a prajem pekny vikend😉

majamat
15. mar 2024

@camelie12 ceruzku od Benefitu mam rada tenucku, Precisely My Brow, alebo rubsia je tiez fajn, ak sa ti da s takou licit ato je Goof proof.
existuje aj struhacia, dost ju chvalia,a le ja s nou spokojna nie som. akosi mi flakati, miestami nechce kreslit, akoby bola presusena. no neviem, je nanic.

Strana
z2