Aké deky sa hodia k vianočným závesom?
Ahojte.Vedeli by ste mi prosím poradiť aké deky sa hodia k týmto závesom a obliečkam vianočným?Viem že je to skoro,ale pozerám v predstihu.Dakujem.
@btus Myslím že majú.Len neviem aká farba sa k tomu hodí.Rozmyslala som nad bielou alebo červenou.Ale neviem či tej červenej nebude už veľa.
Boze, tolko gycu 🥲
Vankuse a potom uz len nejake bezove zavesy a deky? A cisto cervene vankuse k tymto styrom? Este povedz, ze mate farebne svetielka na stromceku 🙂
Ja by som dala biele deky a tie vankúše k tomu. Mne by vadilo, keby som mala veľa červenej. Na zavesoch jej máš dosť
A ináč tie vankúše sú otrasné, vyzerajú ako 3d, ale v skutočnosti je to len také obyčajne, veľmi umelo vyzerajú. Ako keď si na papier vytlačíš farebný obrázok. Tak isto tie závesy.
Niečo jemnejšie by nebolo? Mne by napríklad vadilo, že mám na závesoch vianočné gule vo veľkosti mojej hlavy . Či ty si s tým v pohode?
Uuuuf tie závesy sú na mňa mooooc🙈 nechaj záves závesom a k tým vankúšom červenú deku bez vzorov.
Tiež by som dala jednofarebné (kľudne červené) závesy. A deku takej béžovej,ako je na vankúšoch,alebo biele. Alebo teda nechať závesy+ jednofarebné vankúše (červené,biele, zlaté) Tie dve veci, čo máš vybrané spolu nepasujú🥴
@kitycat To stále sa tu musí niekto na niekom vyvršovať? Keď nemáš ktomu čo povedať,tak nekomentuj prosím.
My sme mali tmavozelené závesy, biele deky a par červených vankúšov a par zelených. A adventný veniec červeno biely a zelené stromčeky v ňom. To bola celá naša vianočná výzdoba a kto prišiel, chválil.
@kitycat Kto ti povedal že je to do jednej malej obývačky?A čo je teba do toho čo a koľko mám v košíku??
Praveze k tomu mam co povedat.
To ty si tu radis o gycoch pod anonymom. Ani sa nedivim pri takom nevkuse
Určite niečo neutrálne. Všetko je veľmi vzorované, rušivé. Rozbiť to niečím jednoduchým. A ak je to temu, tak sa aj pripraviť na to, že to bude veľmi umelo vyzerať.
@dusankomoj Krásné.Nakoniec som si objednala béžové jednoduché závesy bez vzoru a aj béžové deky jednofarebné.
@kitycat Neobjednala som to podľa teba.Ale ak vieš čítať tak to bolo spomenuté ešte pred tvojím komentárom

v Pepcu a Tescu nemajú nič?