Ako správne vymontovať sprchovú batériu?
Dá sa toho nejako odkrútiť? Či len vymeniť celý sprchový kút? Kvapka mi odspodu tej batérie voda...
pod tym oznacovacom teplej a studenej vody je skrutka, tu odskrutkujes a das dole packu. Potom je tam matica, ktora drzi kartusu. Mozno tam su aj plosky, za ktore sa da chytiti do bliciek a uvolnit. Kartuse sa daju menit, ale ci zozenies taku, neviem. V kazdom pripade najprv odstavit vodu, potom odmontovat kartusu a ist s nou do obchodu pre vodarov, ci maju nahradu. Mozn len odislo tesnenie Toto je robota pre vodara, ked nemas s tymto skusenosti.
@viestta boli tu už dvaha, prvý sa už jtizvdl, dnes bol druhý a že tam sa asi nedostane, že jediné vymeniť celý sprchac...myslíš ten oznacovac čo odspodu mám modrí červené koliesko na určovanie teplej a studenej vody? To ked dám dole, tak tam mi vznikne mini dierka a do nej vopchať šrobovák? Tak myslíš?
*boli tu už dvaja
pod tym oznacovacom teplej a studenej vody je skrutka, tu odskrutkujes a das dole packu. Potom je tam matica, ktora drzi kartusu. Mozno tam su aj plosky, za ktore sa da chytiti do bliciek a uvolnit. Kartuse sa daju menit, ale ci zozenies taku, neviem. V kazdom pripade najprv odstavit vodu, potom odmontovat kartusu a ist s nou do obchodu pre vodarov, ci maju nahradu. Mozn len odislo tesnenie Toto je robota pre vodara, ked nemas s tymto skusenosti.
@viestta toto myslíš? To dám dole nechtom a vnútri je skrutka?
Ak nezozenies tesnenie,mal by sa dat vymenit cely sprchovy panel.Som este nepocul,aby si kvôli armature,musela menit sprchac.
Treba pozriet,aky by tam pasoval.
https://www.merkurymarket.sk/sprchove-panely/?s...
Ak nezozenies tesnenie,mal by sa dat vymenit cely sprchovy panel.Som este nepocul,aby si kvôli armature,musela menit sprchac.
@tundra ahoj, to boli také čínske, niektorým fakt nejde vymeniť panel, boli to jednorázovky..
Taká kabína vcelku..
20 rokov a viac na Agrokomplexe ľudia vo veľkom kupovali a kazilo sa to rýchlo a vyhadzovali to
@tundra no ja som z toho tiež jeleň. Tak ten druhý mi volal, že on to nevie, že pošle kolegu pozrieť...
Pokial je armatura integrovana v sprchaci,tak je to mozne,ze sa musi vymenit cely...
Pokial je armatura integrovana v sprchaci,tak je to mozne,ze sa musi vymenit cely...
@tundra je to takto. Všetko ide od zadu,ale človek sa tam nedostane. Preto jedinú nádej vylifim v tej kartusi. Lebo to by sa reálne musel rozobrať celý sprchac,aby sme sa dostali úd zadu k prívodom
Ten hlinikovy profil,je ako namontovany?Nie je to vidiet zvrchu?
@tundra nie je to vidieť. Ja pozerám tie kartuse tejto značky, len ťažko povedať či budú pasovať,keby som objednala
Ten hlinikovy profil,je ako namontovany?Nie je to vidiet zvrchu?
@tundra a ono to je ešte silikónom skrine tie plátne