Ako zariadiť špajzu?
Ahojte. Prosím vás, tie ktoré máte odkladacie nádobky z ikea, na suché potraviny (s bielym vrchnákom) ste spokojne? Alebo kde môže kúpiť niečo podobné? Resp. budem rada, ak mi dáke údaje tipy ako pekne a efektívne zariadiť špajzu v byte.. Dakujem
@lasona vyzerajú fajn, ale pôjdu na policu, takže tieto by mi zabrali asi viac miesta. Ďakujem za tip
Ja som si tie z Ikea kupila a bola som nadsena. Ale postupne som ich prestala pouzivat, mam ich uz iba par.
Akosi som sa nepopasovala s naplnanim, minanim, doplnanim nadobiek.
Ked som mala naspodku par cm, prisypala som novsi obsah. Nikdy som to neminula cele. A tak sa mi casom zdalo, ze obsah niektorych mam naspodku ktovie ako stary... Sice som ich obcas vysypala, nadobku umyla, ale aj tak som nebola spokojna.
Ked mam suroviny v povodnom baleni, vidim zaruku a nie je problem dodrzat FIFO.
Ale nie je to take pekne 🙂
@brusnatanecnica tiež mám ten problém s dopĺňaním a zárukou. ale keď tie dózy sú také pekné a hlavne chránia pred rozšírením potravinových molí napríklad, niekedy si ich môže človek priniesť z obchodu a zamorí si nevedomky špajzu.
@zmrzlinka8 dopĺňam buď keď mám prázdnu nádobu ( krupica, hladká múka, špagety). To, čo mi trvá dlhšie kým miniem, tak to čo je naspodku presypem do misky, nasypem nové a navrch dám to staré aby sa to minulo...

Ja ich mám a som spokojná