Akú podlahu vybrať pre teplý a trvanlivý byt?
Baby poraďte, aké máte v byte podlahy? Ideme prerábať a chceme niečo na pocit teplejšie ale aj trvacnejsie (koberce nie). Každý deň hľadám a už v tom mam guláš. Korková podlaha nieje taka odolná, vinyl ma rôzne recenzie od skvelých az po take že sa po mesiaci lupe a je doskriabany. Dlažba je zas studená a podlahové do bytu sa nám financne neoplatí. Ďakujem za každú radu a skúsenost 😊
ja by som sla do dreva. tu to mas pekne spisane
My sme síce v dome, ale dávali sme kvaliné plávačky a pod to penu, takú hrubšiu. Pocitovo je to v príjemné, nemáme ani koberce.
Hlavne nie do kuchyne plavacky alebo drevo. Tiez ma presviedcali ze to uz su take moderne co mozu ist do kuchyne a bla bla a stacilo cosi zle utiahnute v novej kuchyni na novej umyvacke co sa hned nezistilo a podtiekla linka aj podlaha sa vydula.
Chcela som to mat celistve, sme v dome a mame kuchynu bez dveri.
Nastastie linka bola cela nanic, tak som ju coskoro menila za novu a podlahu sme dali dlazbu a som max spokojna.
Marmoleum si pozerala?
@harrisson PVC je stále polyvinylchlorid aj ked sa to uz vola vinyl a vyzera to v reale stale ako stare dobre lino, za mna teda otras.
@babulkomale svata pravda toto, ja tak lutujem...nemam ju velmi vydutu, iba sem tam plus dobky ked mi padol noz, pritom plavacka mala byt najodolnejsia😁 s prerabkou cakam kym mladsie bude mat 4-5 rokov
V celom dome máme plavačku, aj v kuchyni, či na chodbe. Vyzerá to super. Neviem si predstaviť ako by mi muselo zaliať kuchyňu, aby to "vydulo"
Mineralnu kompozitnu podlahu sme davali. je na pocit tepla a pritom odolna - aj voci vode, aj proti poskrabaniu. Vinyl a korok urcite nie, vyslapu sa casom. Drevo je pekne, no menej odolne a casom moze vrzgat. Laminat jedine vyssiu triedu a vodeodolny. Kompozitne podlahy su nova generacia podlah, teraz velmi doporucovane.
@mamamasama stacilo ze sme si nevsimli vzadu za linku a spodom to preslo pred linku. Zle zapojena nova umyvacka v novej linke.
Kuchyna/wc/kupelna dlazba; Vinyl v hlavnych miestnostiach a epoxidovu na chodbe a v predsieni 🙂
@kp7333 ahoj prosím ťa my máme tiež túto kompozitnu podlahu a hocičím ju umyjem, stále mám na nej šmuhy. Nemáš nejaký tip, aby zostala po umytí pekná?
@petronellla87 umyvam teplou vodou s trochou cerveneho Ajaxu a cmuhy nepozorujem. Ale my mame svetlosedu strakatu podlahu so zdrsnenym povrchom. Predtym sme mali laminatovu, na tej boli cmuhy vidno.

Drevo