Akú veľkosť napínacej plachty mám objednať?
Ahojte, uz som sa pytala vo svojom blogu, odpovede som vsak nedostala 🙂 Ak mam matrac velkost 90x200, aku velkost plachty - napinacej - mam objednat? 100x200? Radsej sa spytam 2x a uistim sa. Vdaka.
https://www.bonprix.sk/style/spanovacia-plachta...
@babovka2321 dakujem, netrvam na Bonprixe, len som tam dostala poukazku a teda oblecenie odtial nie je moja salka kavy.
@mirage ja mam z bonprixu par veci, s ktorymi som spokojna, ale tiez mi ten ich styl uplne nesedi. Daju sa aj ine doplnky do bytu kupit, ja mam napriklad aj uteraky od nich a su celkom fajn.
Vyskusaj a uvidis, vratis. Kupujem rovnaky rozmer ako je matrac ale co sedi alebo nir zalezi aj od toho ci ma napr. "site rohy". Mne sa zvyknú aj zbehnut, dokonca mam matrac 90x220 a kupujem 90x200 myslim (ja mam z tchibo)
Záleží aj od výšky matraca, ja mám matrac 180x200 ale tým že matrac je dosť vysoký (na mieru kvôli chrbtici) tak aj 200x200 z bonprixu nenatiahnem.
@mirage ja objednávam plachty oveľa väčšie ako mám matrace lebo neznášam keď sa mi to začne na bokoch nejako vyťahovať. Takže to tam radšej poriadne dole zastrčím.

@mirage ak chces vylucne bonprix, tak co ine ti ostava? Este vacsiu snad neobjednas a mensiu nemaju. Ale podla mna nebude uplne pekne sediet. Ja mam od nich plachty na matraci 200x100. Na 200x90 kupujem plachty 200x90 (ale nie z bonprixu).