Čo používate na pranie?
Ahojte. Aké pracie prachy používate na pranie? Aby bola naozaj biela bielou a z farebného aby zišli škvrny ako napr od potu? Používala som doteraz savo kapsule farebné a ariel na biele ale ja neviem. Žiadna sláva.
@nikolienka28 nedavno som citala rozhovor manazera (tusim) firmy Henkel a hovoril, ze na biele odporuca vzdy prasok na biele - zbrusi zasednute a ma opticke rozjasnovace. Na farebne zas gel.
@nikolienka28 na čierne čierny gél z DM od denkmit, na farebné farebný gél alebo prášok ( ako kedy ) tiež z DM denkmit a na biele dávam vanish sprej odstraňovač škvŕn, lenor gél na biele prádlo alebo gél z DM od denkmit na biele prádlo. Mam aj vanish prášok odstraňovač škvŕn a funguje celkom OK
Na farebne perwoll gel urcene na farebne pradlo, na čierne tiez perwoll gel urcene na čierne pradlo, na biele bud persil prašok alebo gel a na flaky vanish
@nikolienka28 Sú dobré, len neprekračuj dávku prášku. Radsej menej, než viac.
Párkrát som dala trochu viac prášku na viac znečistené tmavé veci a vyťahalo mi farbu aj spravilo fleky.
@nikolienka28 eko pracie plátky a miesto aviváže esenciálne oleje. Nepoužívam ani jar ani nič podobné, všetko eko.
@joesvk vyskúšam teda kúpiť tie. Lebo hovorím ariel oni com a samozrejme neviem. Neodpere mi fľaky od potu.

Prach Denkmit z DM na biele