Existuje lacné dočasné riešenie na zničené lacné parkety?
Je nejaké lacné dočasné riešenie na zničené lacné parkety? Chcela som podlahu vymeniť, ale mám problém, že zatiaľ chcem zachovať kuchyňu. A teraz neviem, vymeniť podlahy v byte s výnimkou kuchyne, alebo nemeniť alebo dajú sa nejako oživiť? Alebo vymeniť v celom byte aj v kuchyni, s tým, že kuchynská linka by sa obišla? A keď sa bude meniť linka, tak vymeniť zopár parkiet, aby sa dali pod linku v celom kuse? Neviem čo robiť. Poraďte niečo? Kúpila som byt a podlaha je dosť zničená, a ani farba sa mi nepáči, žeby premalovat aspon? 😀
Myslis plavajucu podlahu? Kup navyse a vymen spolu s linkou, alebo poloz na celu podlahu v kuchyni (spodok kuchynsjej linky sa da presunut do inej izby, kym ju polozia). Urcite nepokladaj len po linku..to bude velmi zle..a zbytocne znicis podlahu..
@dadis neviem či sa dá linka demontovať a znovu zložiť, skôr som myslela, že sa to nedá.
Len preto som ti to navrhol,že nechceš rozobrať linku...Lebo linku ked rozoberieš,rátaj s tým,že už to tak pekne neposkladáš,aj ked je nová,preto som to ti tak navrhol.

Obyčajné parkety nemá zmysel premalovať,lebo po roku sa zoderie s toho farba,ako na tom chodíťe.Ale dá sa položiť nová parketa na starú,medzi nim ide tá tenká pena,ale potom nebudú sedieť dvere,že budú musiet zrezať,lebo podlaha bude výššia o cca 0,8 milimetrov.