Farebné inšpirácie pre vašu novú kuchyňu
Ahojte prosím ukážte ako inšpiráciu svoje kuchyne vo farbe. Páči sa mi zelená a veľmi o nej uvažujem 🙏 ďakujem všetkým
@slavomira236 s údržbou si spokojná? Neokukala sa ti kuchyňa? Každý má straší že ma to omrzí že mám dať bielu lesklú ale tu má každá druhá domácnosť no
Mam ju 10 rokov vetsinu dna som v kuchyni a zatial mi nevadi. Ked ma omrzi vymenim len dvierka. Korpus je svetle kapucino takze dopasujem hoci co
@meganka13 Ukazkovo zladena kuchyna. Farba, kachlicky, uchytky, relief na dvierkach a tie presklenne vrchne dierka a ta drevena doska. Velmi pekne, aj ked vobec nie moj styl.
Pekná zelená, taká tlmena, by bola pekná. A po čas
e sa opozerá každá farba. Ja som vsadila na mdlu pieskovosive dvierka s čiernou doskou. A vyzerá to skvele. Mala som na nich zelenú fóliu aj tá sa mi celkom páčilq 🙂
Kuchyňa je z Decodomu, je to typ Manila a odtieň tam majú označený ako Plower mat, v predajniach majú vzorky všetkých odtieňov, najlepšie vidieť reálnu farbu

Ja mam kombinaciu lesklu..nefotim celu mam tu bordel. Vrch je zeleny spodok taky marhulkovy.