Fľakatý a špinavý riad z umývačky
Ahojte ženušky, prosim vás stalo sa niektorej z vás že aj napriek tomu že umývačka bola vyčistená prešla umývacim prpgramom (filter všetko vyčistené), soľ aj leštidlo doplnene a riad neustále od zvyškov a poháre otras uplne biele fľakaté poprípade čo môžem kúpiť na čistenie. ĎAKUJEM
Mne tiež zostávali fľaky, teraz používam tablety jar platinum a tie sú najlepšie, všetko vylestene. Všetky ostatné nechávali sem tam špinavé riady. Mama tiež iba tieto používa.
@nataly233 mne sa napr ten prostriedok na čistenie z Lidla nepáči. Používam iba Finish....
Mne sa zase stalo,že všetko som mala akoby matne a tiež som nevedela prísť na dôvod. Až keď som umývačku niekoľkokrát po sebe vycistila tak pomohlo. Najprv som tam naliala ocot,potom asi 2 Finishe za sebou.... inak teraz sa snažím aspoň 1 - 2x mesačne používať prostriedok na čistenie. U nás ide umývačka každý deň
@nataly233 sklo mam aj ja take, a tiez takmer nova umyvacka. Vsetko cistucke, pekne, ale sklenene pohare ako biele povlaky. Osobne uvazujem, ci to neni nekvalitnymi poharmi. Vsetko uz dnes flakaju...

@nataly233 mne tiez ostavaju biele flaky, neviem ci je to z tablety alebo tvrdej vody🤷♀️