icon

Indukčný varič Orava na chatu: Skúsenosti a spotreba?

Včera o 10:41

caute, potrebujem daco male na chatu kde nemame plyn len elektriku. pozerala som ten prenosny indukcak od Oravy. nezere to hrozne vela elektriky? tiez ma zaujima ci to moc huci ten ventilator v tom, lebo tam mame dost ticho v noci ked si clovek chce daco prihriat. mate daku skusenost s poruchovostou tychto lacnych veci?

anonym_937167
Včera o 10:56

Neviem kolko to stoji ale lacny ma aj Ikea, maju 1 aj 2 platnicku, my mame tu 2 a presne na chatu je super. Mame to uz asi 4 roky. Huci tak ze to pocut samozrejme, urcite viac ako klasicka indukcna vstavana doska, ale my v noci nevarime. Kolko zerie to mas napisane, ale treba dat pozor ako mate urobenu elektrinu (rozvody) na chate aby si mohla sucasne zapninat viac spotrebicov, u nas napriklad sa nam nechcelo prerabat kvoli tomu, ale naraz nemozeme zapinat mikrovlnku a tento varic, cize pozor ako su okruhy a poistky. Ale na chatove varenie je tento spotrebic idealny.

patrike
Včera o 10:56

Na bezne varenie nema ziadny bezny typ ohrevu velku spotrebu, nevaris 24 hodin denne. Prave indukcia ma najmensiu spotrebu. Oravu neber, to je cista Cina, len pod akoze "znackou", ked ti tam den po zaruke odidu vykonove tranzistory alebo kondenzator, mozes to vyhodit.
Pamataj tiez na nutnost mat riad obsahujuci feromagneticky kov, cize cisto hlinikova panvica nefunguje. Uvaz moznost kupit celu 4-platnovu indukciu a zabudovat do linky.

viestta
Včera o 11:13

Mame na chate z Lidla, nestala vela a v pohode posluzi, akurat bolo treba kupit smaltovane hrnce. Mikrovlnka huci viac, aj rychlovarna konvica

anonym_e09336
Včera o 12:20

My sme mali na chate z lidlu, ten toho vydržal. Za tie prachy čo stoji je to top volba. Žerie podľa toho ako ho zapnes. Voda zovrie rýchlo keď dáš na 2kw a na také bublanie napríklad na guláš ti stačí dať na 600w.