Kde kúpim kvalitnú manželskú posteľ?
Ahojte, viete mi poradiť, kde kúpim kvalitnú manzelsku posteľ, rozmer 200 x200 CM, alebo 220x200 cm? Ale ozaj kvalitnu, nie že po 10 rokoch bude prelezana, alebo rozpadnuta. Ďakujem
My sme si dali robit na mieru s paliet a matrac sme kupovali v ikei.
Vsak kup si zvlast ram a zvlast matrac a ten mozes kedykolvek vymenit.
po 10 rokoch bude prelezany aj ten najdrahsi matrac. A plny kadejakej havede a prachu. Takze vyberaj taku, kde po 5 nanajvys 7 rokoch budes moct matrace vymenit. Nielen kvoli tomu, ze budu prelezane ale aj z hygienickych dovodov.
@columbovazena posteľ sa ti v živote nepreleží,preležia sa matrace a tie sa dajú kúpiť alebo vyrobiť na mieru
vôbec nerozumiem zadaniu - kúp si posteľ a do toho osobitne matrace… tie sa majú meniť každých 7-10 rokov…
@columbovazena máme drevenú, robenú na mieru (vysoký muž), matrace si predsa kúpič aké potrebuješ, dnes máš milión možností, o akom preležaní píšeš? Veď ti jedny nevydržia celý život
@columbovazena Pardón, zle som sa vyjadrila - ide o boxspring postel
po 10 rokoch bude prelezany aj ten najdrahsi matrac. A plny kadejakej havede a prachu. Takze vyberaj taku, kde po 5 nanajvys 7 rokoch budes moct matrace vymenit. Nielen kvoli tomu, ze budu prelezane ale aj z hygienickych dovodov.
@viestta Nepis hluposti. Kvalitny matrac urcite nie. Evidentne nemas skusenosti s vysokou kvalitou a prevedenim. Matrace sa aj tepuju.
@columbovazena Pardón, zle som sa vyjadrila - ide o boxspring postel
@columbovazena nešla by som do takej, my máme napríklad kazdý inú tvrdosť matraca, málokedy majú partneri rovnakú hmotnosť
@viestta Nepis hluposti. Kvalitny matrac urcite nie. Evidentne nemas skusenosti s vysokou kvalitou a prevedenim. Matrace sa aj tepuju.
@anonym_2073fb ano, to viem. Viem, ze sa aj vakuovo cistia. Tak ci tak po rokoch s tebou spava cely zverinec a kopa prachu a zvyskov koze a potu. Ked ti niekto tvrdi opak, tak zavadza
@anonym_2073fb ano, to viem. Viem, ze sa aj vakuovo cistia. Tak ci tak po rokoch s tebou spava cely zverinec a kopa prachu a zvyskov koze a potu. Ked ti niekto tvrdi opak, tak zavadza
@viestta Niekto spava s mackami,psami v posteli. Co tam po neviditelnych zvieratkach v matracoch 😂
@columbovazena skôr by som kúpila kvalitný matrac.
@columbovazena máme drevenú, robenú na mieru (vysoký muž), matrace si predsa kúpič aké potrebuješ, dnes máš milión možností, o akom preležaní píšeš? Veď ti jedny nevydržia celý život
@anonym_372f3c
Nemaju doma nahodou slamnik ?
Ja si myslim, ze uz kvoli hygiene by som nechcela 10 rokov rovnaky matrac 🤔
My máme posteľ Iron-art. Máme ju 20 rokov, je super
@columbovazena Staci si dat vyrobit kvalitnu postel stolarovi s latovymi rostami, lamelove rosty je hlupost( po par rokoch lezis ako v koryte a mozu byt drahe).
Ja si myslim, ze uz kvoli hygiene by som nechcela 10 rokov rovnaky matrac 🤔
@libusak Das vytepovat, pouzivas chranic na matrace.
@columbovazena my máme 4 roky túto boxspring posteľ z predajne Fines (Slovenská výroba) a stále je krásna, pevná a nevŕzga. Aj moji rodičia majú posteľ z Fines ale už dlhšie a tiež je stále veľmi pekná 🙂
@columbovazena a to chces koľko rokov spat na tom jednom matraci? Vyskúšaj si viac druhov posteli a sama zistíš, ktorá by ti vyhovovala. Ja nemám rada mäkké matrace, lepšie sa mi spí na tvrdšej posteli.
My mame z prespanok s matracom z tempuru posledne 4r a spi sa na nej super…predtym sme mali saffron a tiez dobre. Zalezi asi hlavne od toho, aky mas na to rozpocet.
Ja mám obyč posteľ z Ikea cca 150€ s tými veľkými šuplíkmi a matrac pre spánok za 1600€ chránič matracu-nepremokavú plachtu za 140€. Mám 52kg, partner 68 kg a teda matrac po 7 rokoch je ako nový. Matrac som potrebovala zo zdravotných dovodov tvrdý s pamaťovou penou.
Matrac má NANO úpravu, memory fresh upravu proti roztočom, je antibakteriálny a aj studená nur pena odpudzuje roztoče atď
Tento matrac mienim mať 100rokov😇lebo šetrím planétu💗
A každý kto si kupoval matrac aspoň 7rokov dozadu ako ja vie, že matrace sa vyrábajú antiroztočové atď tak tie čo akože meníte matrace po 4 rokoch a robíte sa tu hygienické, tak zrejme opak bude praUdou.
Ja mám obyč posteľ z Ikea cca 150€ s tými veľkými šuplíkmi a matrac pre spánok za 1600€ chránič matracu-nepremokavú plachtu za 140€. Mám 52kg, partner 68 kg a teda matrac po 7 rokoch je ako nový. Matrac som potrebovala zo zdravotných dovodov tvrdý s pamaťovou penou.
Matrac má NANO úpravu, memory fresh upravu proti roztočom, je antibakteriálny a aj studená nur pena odpudzuje roztoče atď
Tento matrac mienim mať 100rokov😇lebo šetrím planétu💗
@anonym_cb5dd3 šetríš planétu a spíš na igelite🤔
@anonym_cb5dd3 šetríš planétu a spíš na igelite🤔
@aandrea9 keby si takú plachtu mala, tak by si to nenapísala, zvonku je to látka a z vnútra niečo ako koženka, od igelitu to má ďaleko.
My sme si dali robit na mieru s paliet a matrac sme kupovali v ikei.
@mimikarol pýta sa na kvalitnú posteľ 🤦🏻♀️
@mimikarol pýta sa na kvalitnú posteľ 🤦🏻♀️
@anonym_198753 moj príspevok sa tiež može zdať odveci, ale chcela som tým napísať, že vlastne súčasťou kvalitnej postele boxspring je rovnako kvalitný matrac, kde je myslené pri úpravách na dlhú životnosť, antibakteriálne úpravy atď tak mudrlantky čo menia matrace po 5 rokoch a kvalitnú posteľ zavrhnú z hygienických dovodov sú proste na omyle.
Kvalitná posteľ tohto typu sa nemení po 5-7 rokoch, tak ako ja nemám dovod meniť svoj matrac tiež.
Moj známy má posteľ za 40k a súčasťou postele je servis, že v pravidelných intervaloch po dobu neviem či nie 15rokov(to už neviem) sa o posteľ starajú, ohlásia sa a prídu posteli urobiť servis😀
Skontrolujú, posteľ podoťahujú a matrac dezinfikujú prístrojmi, nie chemicky.

Ak nemáš stanovený rozpočet išla by som vyskúšať Saffron.Ja ju nemam, ma ju krstná a vždy ked som u nej bola spala som tam, ona sla do obývačky a to je ako na oblačiku spat.Lwn ta cena...