Kde kúpiť sklenené predeľovacie dvere na východnom Slovensku?
pekny den prajem. chcela by som sa opytat, co hovorite na tie sklenene dvere, tie ktore ich doma mate. nerobia sa na nich moc capky? su dost pevne a odolne, ked sa s nimi plesne? 😅
@vikss1 no to mi asi moc nepomoze, jedine, ze by si vedela, kto ich dodaval, aby som si to mohla pozriet 😀 akoze pozerala som si uz nieco, su kadejake, aj cenovo sa to pohybuje rozne. len by som nerada utratila za to kopec penazi, ak viem rovnaku kvalitu kupit aj lacnejsie. vies, ako to myslim.
pekny den prajem. chcela by som sa opytat, co hovorite na tie sklenene dvere, tie ktore ich doma mate. nerobia sa na nich moc capky? su dost pevne a odolne, ked sa s nimi plesne? 😅
@lucks6 aj tebe pekný deň prajem. my sme chceli otvorený priestor, ale švagrovci si dávali robiť takéto niečo, lebo ako majú spálňu a šatník tak aj pracovňu do toho celého nejak chceli zapracovať a aby to bolo aspoň nejak vizuálne oddelené, tak dávali také sklenené priečky. pýtala som sa manžela, hovorí, že sklofix im to robil. tak skús pozrieť u nich 🙂
@vernnik3 vedela by si mi prosím dať nejaké fotky do správy? My sme si niečo také pozerali 😉

Daj si na mieru spravit u sklenara. Dobry sklanar zabezpeci aj bezpecnostne alebo kalene sklo aj kvalitne kovanie a instalaciu