icon

Kde kúpiť sklenené predeľovacie dvere na východnom Slovensku?

dominika4544
16. aug 2024

Ahojte vie mi niekto poradiť kto by vedel vyrobiť alebo kde by sa dali kupit sklenene predelovacie dvere viď. foto. Najlepšie vychodne Slovensko ešte lepšie okolie Spišská Nová Ves.

Kde kúpiť sklenené predeľovacie dvere na východnom Slovensku?
viestta
16. aug 2024

Daj si na mieru spravit u sklenara. Dobry sklanar zabezpeci aj bezpecnostne alebo kalene sklo aj kvalitne kovanie a instalaciu

lucks6
2. feb 2026

pekny den prajem. chcela by som sa opytat, co hovorite na tie sklenene dvere, tie ktore ich doma mate. nerobia sa na nich moc capky? su dost pevne a odolne, ked sa s nimi plesne? 😅

vikss1
3. feb 2026

@lucks6 neviem, ci ti to pomoze, ale ja som take videla v jednom hoteli, akoze tiez som po nich pokukovala, ze by to bola parada mat doma. taky dizajnovy kusok. na tych veru ziadne packy neboli, vyzeralo to lahke na udrzbu, ale tiez vaham nad nimi 🙂

lucks6
5. feb 2026

@vikss1 no to mi asi moc nepomoze, jedine, ze by si vedela, kto ich dodaval, aby som si to mohla pozriet 😀 akoze pozerala som si uz nieco, su kadejake, aj cenovo sa to pohybuje rozne. len by som nerada utratila za to kopec penazi, ak viem rovnaku kvalitu kupit aj lacnejsie. vies, ako to myslim.

pielka
5. feb 2026

@lucks6 ujo mal niečo podobné, neboli síce také moderné ako teraz, ale keď sme sa tam ako deti bláznili, sesternica ich zatvárala, ja naopak otvárala a proste nejakým spôsobom sa nám rozbili 😂

nadejna7
9. feb 2026

@pielka Tak to je klasika 😀 My sme takto tiez s brachom vyrazili tu sklenenu vypln na dverach 😀 Ale tak myslim, ze to je nieco, co sa neda porovnavat. Aspon teda ja keby si davam take dvere teraz, tak sakra pozeram na to, aby vydrzali taketo sarvatky.

pielka
9. feb 2026

@nadejna7 treba hľadať veľmi kvalitné a odolné materiály, podľa toho, čo sme ako deti vyvádzali 😂

vernnik3
16. feb 2026
@lucks6

pekny den prajem. chcela by som sa opytat, co hovorite na tie sklenene dvere, tie ktore ich doma mate. nerobia sa na nich moc capky? su dost pevne a odolne, ked sa s nimi plesne? 😅

@lucks6 aj tebe pekný deň prajem. my sme chceli otvorený priestor, ale švagrovci si dávali robiť takéto niečo, lebo ako majú spálňu a šatník tak aj pracovňu do toho celého nejak chceli zapracovať a aby to bolo aspoň nejak vizuálne oddelené, tak dávali také sklenené priečky. pýtala som sa manžela, hovorí, že sklofix im to robil. tak skús pozrieť u nich 🙂

nelinka888
16. feb 2026

@vernnik3 vedela by si mi prosím dať nejaké fotky do správy? My sme si niečo také pozerali 😉

nadejna7
19. feb 2026

@pielka Tak ja predpokladam, ze teraz ked si das spravit take nejake dvere, tak ich spravia tak, aby sa toto nestalo. Samozrejme asi zalezi, ze kde by si si ich dala spravit. Ale je to asi take za co sa oplati aj priplatit si. Uz len kvoli tej bezpecnosti.

pielka
1. mar 2026

@nadejna7 tak samozrejme. A hlavne, dnes už sú tie sklá aj celkovo materiálové možnosti úplne niekde inde.

lucks6
4. mar 2026

@vernnik3 my to tak tiez nejak podobne chceme riesit, ale s obyvackou a pracovnou. super, dakujem za odporucanie. poviem manzelovi a on im isto bude este dnes pisat. rad ma hned vsetko naporiadku 😀

lucks6
4. mar 2026

@pielka to som pocula uz o viacerych takychto pripadoch. ale predpokladam, ze ked sa daju spravit u nejakeho vyrobcu, ze vie, ake sklo je vhodne pouzit, aby sa takymto incidentom predislo. a zase pri beznom zaobchadzani take nieco nemoze hrozit si myslim.

pielka
4. mar 2026

@lucks6 snáď áno. Ja sa akurát po jedných takých obzerám, páči sa mi ten štýl. Už len musím nahovoriť muža, ten sa tomu dosť bráni....