Kde kupujete posteľné obliečky?
Ahojte, prosím, kde sa dajú kúpiť pekné a lacné obliečky? A aby boli trvanlivé. V Jisku sa mi nepáčia vzory.
Odporúčam rodinné balenie.sk, tiež 4home.sk, emi.sk. Mám aj nejaké z Bonprix, lebo majú krásne vzory, ale rozmer obliečky na vankúš je väčší, tak že ja dávam prešívať.
Ja som spokojná aj s lidl,ale nie všetky. Ačko Ružomberok a Ružashop sú slovenské. Majú aj v akcii okolo 14 eur na jednu posteľ. Hrubá kvalitná bavlna. Narozdiel od Emi, s tými som nebola spokojná, tenké. Treba si všímať hustotu vlákien a gramáž. 125 gr je málo, ja kupujem 145 gr.
domtextilu.sk vypredajobliecok.sk, rodinnebalenie.sk a taktiež 4home.sk...všetky výborné aj kvalita aj cena...
Tu sa trosku votriem... Prosim neviete poradit kde kupim take komunisticke bavlnene chladive obliecky? Dakujem pekne vopred
Ja mam s Emi tiez zlu skusenost, Raz dva sa rozparala na rohu, bud po prvom prani, alebo uz prisla rozparana a rychlo zacali zmolkovatiet
V emi majú aj iné značky,treba kupovať len tie slovenské..ja som spokojná aj deky majú perfektné

Emi.sk tam mávajú dobre ceny a krásne obliečky a aj kvalitne