Kedy sa oplatí kupovať spotrebiče do bytu?
Ahojte, začiatkom jari chystáme komplet rekonštrukciu bytu. Budeme potrebovať nové spotrebiče do kuchyne/kúpeľne. Kedy sa cenovo najviac oplatí kupovať ich? Resp. kedy sú najväčšie zľavy? Pred Vianocami, po Vianociach, v novom roku? Alebo vystihnúť black friday?
Najlepsie si sledovat aspon par tyzdnov cenu. Ja som tak kupila niektore aj o 20 % lacnejsie, ale to uz bolo par rokov spat. Teraz by som sa bala zvysenej DPH, kvoli tomu vypredaniu skladovych zasob este pred novym rokom a celkovo paniky ludi, takze by som kupila asi radsej hned, ak si uz rozhodnuta pre konkretne modely. P.s. oplati sa kupit ored rekonstrukciou aj stavebne materialy, dlazbu a pod, my sme tak kupili, niektore veci pouzili az o rok (nepokazilo sa) a dost sme teda usetrili.
My sme kupovali pred vianocami vsetke kuchynské spotrebiče, keďže sme prerábali kuchynu v tomto čase. Mám kartu do NAY, tak som si v kľude doma pozerala, čo by som chcela, čo sa mi páči. Skús presondovat ceny teraz, čo je v akcii.

Podla mojho skromneho pozorovania bud black friday alebo po vianociach, alebo uplne nahodne ked si ten ktory obchod zmysli, ze si spravi vlastny “black friday” a da na nejake obdobie zlavy 🙂