icon

Kedy vetráte, keď máte okná do ulice?

29. jún 2022

Cez deň sa vetrať nedá, teraz už deti spia a ráno už to moc nepomáha...

januska12323
29. jún 2022

V noci, ale máme pokojnú ulicu.

autor
29. jún 2022

@januska12323 aj my ale kedy otvoria tie okná? Teraz som nechala otvorené ale ešte deti sa vracajú domov a stali rovno pred oknami tak som to opäť zavrela... O psoch oproti radšej pomlčim, tie niekedy idú celú noc.🤦

januska12323
29. jún 2022

Mne nevadí taký bežný hluk takže otváram keď už je skoro rovnaká teplota vonku ako vnútri a ostanú otvorené v spálni a pod až do rána, zvyšok keď pôjdem spať zavriem.

deti95060810
29. jún 2022

vetračky idú celý deň - celú noc...

panda21
29. jún 2022

Ja otvorim keď idem spať ja, okolo desiatej. Vtedy ma už syn tvrdý spánok a nezobudi ho občasný ruh ulice. Ale my ju máme celkom pokojnú, až na psov 😁 zatvaram okolo 8mej ráno, keď ostane teplo.

syslik81
29. jún 2022

ked zajde slnko otvor okna ked ti vadi hluk pocas spanku.. ti nik neporadi kedy vetrat -cez den ti je teplo vecer zas mas hluk -hold ina moznost nieje ...

viestta
29. jún 2022

Akonáhle sa zotmie vetram, až do rána. Cez deň už nepustam ten horúci vzduch dnu

lilly16
29. jún 2022

Ráno, večer a v noci

patka06
29. jún 2022

Večer keď slnko zapadne otvorím všetky okná na celú noc, keď sa ráno začne otepľovať zavriem a zatiahnem žalúzie. V byte je o 10 Stupňov chladnejšie ako vonku.
Ale my máme tvrdý spánok, minulý rok sme tak prespali aj nočné búrky.

autor
29. jún 2022

@patka06
@panda21
Aj staršie by to prespalo dieťa ale mladšie je ešte bábo

petronellla87
30. jún 2022

Ráno a večer keď zapadne slnko... Na noc ale musím zatvárať nakoľko máme na sídlisku krkavce a taky budíček o pol 4 ráno nechceme🥴

cyberk
30. jún 2022

Cely den :D a aj noc 😅 klimu nemame 🫣 tak aspon prievan robime 🤣

lusyyy36
30. jún 2022

Vetracky su otvorene cely den, keď prideme domov tak balkon dokoran. Ale na noc zatvaram ,nechám otvorene len balkon v obyvacke na vetracku. Mame pod oknom vjqzd do garaze a sem tam pride aj v noci auto tak by som sa stále budila. Ale minuly rok mi to nejak nevadilo a spavali sme pri otvorenpm