Kuchyňa s úchytkami alebo bez? Ktorú si vybrať?
Ahojte, ktorú možnosť by ste volili keby si teraz dávate robiť kuchynu? S uchytkami alebo bez? Aké sú pre a proti pre obe u vás prosím? Nevieme sa rozhodnúť..ďakujem
my máme ako úchytky len také takmer neviditeľné lišty 🙂 nechcela som klik klak, lebo viem, aké mi to robí strašné nervy v kúpeľni 😂 stačí že sa trošku opriem nohou o skrinku a hneď je všetko pootvárané 😂
ja mám bez. dole nemám zafrézované, mám tam úchopovú lištu na korpuse. a hore nemám push, ale na prsty mám medzeru v skrinke, zospodu to nie je vidieť ...
a syn pred rokom dával kuchyňu - mal celú navrhnutú s úchytkami - nakoniec to zmenil a úchytky nechal iba na spodných skrinkách, hore otvára bez úchytiek ...
ja mám s a nemenila by som, brat má novú linku na dotyk a je to stále zacapkané, švagriná len leští
Mám úchytky schované v spodných skrinkách, hore som bez úchyliek a nič nie je zacapkané. Treba kupovať taký povrch, aby nebolo nič vidieť
Ja mam všade úchyty, ale tak zaoblené, aby som sa o ne nebúchala, a nemenila by som ich.
Ja mam hore bez uchytiek a dole s uchytkami. Nemam nic zacapkane, lebo pravidelne pretieram.
@anonym_autor Dosť ľudí, čo som čítal, ktorí si dali zafrézovať na spodok dvierok hliníkové lišty, tak sa sťažovalo, že tá lišta je na kraji ostrá a viacerí sa na nej poranili.
Ale rozhodnutie je na tebe.
@anonym_937b88 ja mám lištu na korpuse - a presne preto som to takto riešila, tie čo sú vo dvierkach, boli "ostré" na koncoch. ja mám jednu súvislú lištu cez celú linku ...
a syn pred rokom dával kuchyňu - mal celú navrhnutú s úchytkami - nakoniec to zmenil a úchytky nechal iba na spodných skrinkách, hore otvára bez úchytiek ...
@anonym_autor na co ti to je?ved ty ju budes pouziat.ked mi napise teraz 10 ludi ze chce ,A a mne vyhovuje moznost B,tak vyberiem podla seba.a co sa tyka zariadenia interieru,na Slovensku pati tadovitost.inspiruj sa v zahranici,tam je to pestre
Bez uchytkove, Tip on otvaranie - mne to tak vyhovuje. Nic nie je zacapkane, treba si spravne vybrat z coho linka bude.
Rozmýšľam nad týmto štýlom na spodné skrinky a na základne horné, tie úplne najvyššie hlboké by boli na klik
@anonym_autor ja budem trošku od veci a len sa spýtam, foto je z Nitry zo Sconta? 😄
veď keď sa ti to páči 🤷♀️
@biba_18 že či to náhodou nie sú niektoré z tých nepraktických 🙈😀 mame bezotlackovy materiál, ale aj tak rozmýšľam či predsa len nie sú tie úchytky praktickejšie🙈 ďakujem vám za názory
@anonym_autor ja budem trošku od veci a len sa spýtam, foto je z Nitry zo Sconta? 😄
@kikuss88 áno 😀
@anonym_autor aha. ja osobne som chcela bez úchytiek lebo sa mi páči bez úchytiek ☺️
Rozmýšľam nad týmto štýlom na spodné skrinky a na základne horné, tie úplne najvyššie hlboké by boli na klik
@anonym_autor Bude sadat prach. To treba stale cistit.
@kikuss88 áno 😀
@anonym_autor vyskúšaj si otváranie na vstavanej chladničke, záleží ale samozrejme či chceš mať vstavané spotrebiče alebo nie, konkrétne za tieto úchytky sa budú ťažšie otvárať konkrétne chladnička a umývačka, ak by si mala ešte dlhšie nechty tak ani nehovorím 😄 je to určite individuálne, ale je potrebné zvážiť aj tieto veci
@anonym_autor
Odpoved je jednoducha ,
Chcete minimalisticku kuchynu = bez
Chcete klasicku kuchynu = s
😊
@anonym_autor my mame taketo podobne, ale strieborne matne. a su dobre 🙂 len ozaj sa trosku chyta na tom prach, ale staci raz za cas pretriet a hotovo🙂

bez a spodok zafrezovane, nedavala by som uchytky, mam radka hladke nerusive linie.