Kuchynská linka
Ahojte mne sa zdá že je malá tá kuchynská linka a chcela som ešte do kúpiť tá protilinka alebo skrinky aspoň dve a este tento týždeň mi príde vstavaná skriňa na vstavanú rúru čo poviete.
@patuska00 aha ok 👍 linka velkostne podla mna aj staci, i ked ja mam teraz o dost viac. V byte som msla ovela menej a poradila som si. No z toho drezu by mna porazilo, plechy atd( ale to je moja preferencia)
Neviem co je dalej pod tym oknom, ze co tam bude, no z tejto fotky je to tak divne ukoncene. Mozno by som potiahla az na koniec okna ak nemas ine plany s tym priestorom. No uz mas kupenu pravovnu dosku…
@jonki No aj ja stále myslím že je to nedobre to nič že mám kúpenú pracovnú dosku dá sa kúpiť ale také skrinky nie sú po kusy a ani protilinka je iba ostrovček ale ten tiež mi treba lebone sa zdá že je malá a velky priestor a nevyzerá dobre až tak. Áno vyzerá tak divne lebo ešte treba nastaviť tie nohy.
Mne to pride zle namontovane 🤷 vrchne skrinky by mali byt rocnako dlhe ako spodne, akoby si ten roh mala zle.
@martinkatinka Nie horné sú také skrinky dosť veľké vtedy manžel sa ponáhlal hovorím že niemane dobre nastavene tie nohy a aj horné skrinky nám treba nastaviť niema čas lebo chody do práce a myslíš ten roh spodný to sa prisuva na tie skrinku a treba e tie nohy sa dajú nastaviť a pracovnú dosku sa vyrovnáva
@martinkatinka podla mna to este nema zmontované. Ten roh je tak zle ze to nemoze byt final.
@patuska00 Velkost je akurat. Ja mam asi o 69cm vacsiu ako tak pozeram na tvoje skrinky,ale na tej dlhsej strane. A tiez sa mi zda mala 🙂 ale je akurat. Na varenie si aj tak pripravujem na doske medzi drezom a sporakom a ked peciem,to robim na tej volnej ploche,ktoru mas ty vpravo pri okne. Ja mam linku aj pod oknom a tam rada robim vsetko,to by sa aj u teba hodila. Mam tam bylinky a kadeco
@jonki ja mam pocit, ze by som to napravo posunula viac k oknu a to nalavo zarovnala s vrchnymi skrinkami ... Inak mi to nedava zmysel 🤷
@patuska00 no ja neviem,mne to pride krivo ulozene, ak chapes co myslim. Zalezi ako to vyzera a pokracuje pri okne a na druhej strane.... Ale nerezala by som, pokial to nemas dobre rozvrhnute.....
@martinkatinka uvidíme a ako dokončí všetko nastaví uvidíme ako bude vyzerať.potom už niečo vymislime
@jonki áno viem kde chcem výrezat a pod oknom určite si dokúpim skrinku ale je chýba že sa nedá kúpiť na kusy kúpim si aj pracovnú dosku takú istú farbu čiernu a kúpim aj listu na dosku. A tie dosky nemám rovné lebo niemane nastavené tie čierne nožičky jedna je vyššia a druhá je nižší tak preto vyzerá tak
@patuska00 este mi napadlo. Drez chces s odkvapkavacom? Ak ano na kt stranu? Lebo ak nad umyvackou (ja to tak mam-tak pozor pri vybere drezu-nie vsetky sa daju montovat nad umyvacku) a potom ti neostane ziadne miesto na zlozenie hrnca zo sporáka a na pracu. No a ak na opacnu stranu-mne to pride strasne divne na kraji. To ti az veci budu padat na zem ak ho preplnis.

@patuska00 a kde mas drez/miesto na drez?