Kvalitný matrac do 500 EUR
Ahojte, viete poradiť nejaký matrac do 500€? Dá sa nájsť kvalitný v tejto cene? Buď 1x 180x200 alebo 2x 90x200? Pre 2 dospelých ľudí. Nie s nadváhou ale ani podvyzivou 😀
@viestta aký vysoký matrac môžem dať? Kupujeme aj novú postel a nie všade je uvedené ako hlboko je rošt. Chcela by som skôr vyšší matrac, len neviem teda do akej výšky môžem ísť
My sme v r.2017 kúpili na stránke zdravotné matrace, vychytali sme 35% zľavu a za 300e sme mali dva 80x200cm. Su ako nove doteraz. Mame tvrdé, manžel ma necelých 100kg, este ho neprelezal. Pod tých 18cm nekupuj. Ja by som ani jeden velky nekupovala .No a veľmi dôležité sú aj kvalitné rošty. Bez kvalitných roštov môžeš mať matrac aký chceš najsamfasa, nikdy to nebude super.
Určite 2x90, aj keby mala byť cena vyššia. Mali sme aj 1 a to bol des, keď sa môj 2m 95kg muž na ňom pretočil, tak ja 50kg som lietala po posteli, vždy ma zobudilo jeho prehadzovanie a to tam bola pamäťová pena, ktorá to ešte ako tak tlmila - i tu tiež moc neodporúčam ale to je možno subjetivny názor. Teraz máme každý svoj a neprenáša sa cez ne váha druhého človeka a konečne ma nebudí to, že sa otáča 🙂. Matrace máme s materassa, boli sme vo veľa obchodoch si “ľahnúť” vyhrali to levanduľové 😊 síce nás stali vyše 1200€ ale dala by som za ten “luxus” aj viac

Ked na manzelsku postel, tak kupuj partnerske matrace a do 500€ kupis aj slusne matrace. Torpico.cz malo pred nedavnom akciu na martace, neviem ci este maju