icon

Máte skúsenosti s kuchyňami z obchodov Sconto a XXXLutz?

Včera o 11:02

Dobrý deň, nemáte prosím niekto kuchynu na mieru z niektorého z týchto obchodov? Dostali sme už pár ponúk od stolárov, ale zaujimalo by ma, či sa cena, kvalita a podobne líšia oveľa. Poprípade na čo si dávať pozor? Nevýznáme sa veľmi v tom čo by mala obsahovať, alebo vlaste z čoho by mala byť kuchyňa zostavená aby bola kvalitná? Ďakujem

melynda
Včera o 11:48

Nie je nad to dať si to vyrobiť na mieru u stolára. Tieto obchody sa tomu zaručene nikdy nevyrovnajú. 🙂

anonym_bc2cac
Včera o 11:58

Ja mám z Lutz, skvelá voľba - mala som presný 3D nákres, vedela som si každý kus dreva, doplnkov chytiť do ruky, pozrieť, rozhodnúť sa, poradili mi ak som si nebola v niečom istá. Dodali mi presne čo som chcela, podľa mojich požiadaviek, dodali to v presne stanovenom termíne a samozrejme so zárokou, na rozdiel od stolára, ktorý mi robil skrine na mieru.
Stolár najprv niečo zle zmeral, potom mal problém prispôsobiť to realite, trávil sa, že ho otravuje moja zakázka, nevedel čo by si pýtal... u stolára musíš mať šťastie a často je to v podstate bez záruky - ak sa niečo pokazí, si na konci jeho čakacej listiny, ak vôbec reaguje.

henriettak
Včera o 12:19

@anonym_bc2cac A prečo anonymne? Si spokojná, ale hanbíš sa za to, či ako? 😀 Mne je to jedno, len som sa tak nad tým pozastavila.
A čo sa týka kvality kuchyne z tohto obchodu, dá sa to porovnať s takou Kondelou napríklad?

autor
Včera o 12:32
@henriettak

@anonym_bc2cac A prečo anonymne? Si spokojná, ale hanbíš sa za to, či ako? 😀 Mne je to jedno, len som sa tak nad tým pozastavila.
A čo sa týka kvality kuchyne z tohto obchodu, dá sa to porovnať s takou Kondelou napríklad?

@henriettak možno pani anonymne komentovala kvôli tomu, že aj ja som dala anonym príspevok.

martinka17
Včera o 13:16

Ja mám Lutz, asi 4,5 roka, som spokojná. Osobne nepoznám dobrého stolára a s remelníkmi nemám dobré skúsenosti, preto som išla na istotu. Linka je po 4 rokoch bez chyby, neviem ako by to bolo od stolára, asi lacnejšie ale nemyslím že kvalitnejšie.

cyberk
Včera o 15:49

Mame lutz 3roky a i ked som lutz brala low ako nejaku ikeu, velmi ma prekvapila. Max spokojnost

alkoholik
Dnes o 04:11
@melynda

Nie je nad to dať si to vyrobiť na mieru u stolára. Tieto obchody sa tomu zaručene nikdy nevyrovnajú. 🙂

@melynda Dobre rano mozno pred 10 rokmi by ste mali pravdu. Ale teraz vzhladom na kvalitu,terminy a reklamacie urcite by som si vybral z velkych firiem.