Matrac 90 x 200 na manželskú postľl 1 + 1 zdarma
Ahojte poradte nechcem matrac kus za 300 eur momentalne mi to financne nevyvhadza potrebujem surne 2ks na manzelsku postel .. najlrpsie v obchodoch ako je asko,mobelix,merkury,jysk.tam kde viem ten matrac aj realne vidiet.. poradte pripadne co mate doma a kupovali ste 1+1 dakujem
Z raj matarcov sme kupovali 1+1 a spi sa nam velmi dobre, samozrejme nie je to taka kvalita ako vychyrene znacky, ale nemam ziadne vyhrady.
Ide o to ze moj chlap si ho potrebuhe vyskusat .. tak zato nechcem kupovat ce, internet naslepo.. potrebujem zajst do predsjne a tam rovno aj kupit .
Baby a viete poradiť? Kúpili sme matrac cez net, ale nevyhovuje nám tvrdosť, je pre nás mäkký. Existuje niečo čo by sa dalo dat dodatočne naň, aby bol ten matrac tvrdý? Vďaka
Kupovali sme 1+1 z Mobelixu, jeden sme zobrali mäkkší.Ale bolo to dávnejšie.Som.spokojna,dá sa zvlict a prať,niektoré sa nedali a taký som nechcela
@hrabovo to netuším,iba viem,že ľudia to takto riešia aj napr.ak musia spávať na rozkladacích pohovkach.Ale logicky je to určite lepšie riešenie ako na niečom starom a preležanom keď nie sú financie na komplet nové matrace

Nie z obchodu, ale zo stránky morematracov a som veľmi spokojná aj služby, poradenie kupovala som cez pandémiu bez skúšania, ale poradili dobre