Môže farba z pohárov z Pepca škodiť zdraviu?
Aký máte názor na poháre z Pepca? Ja som si jeden odtiaľ kúpila a po asi 2 týždňoch z neho schádza farba. Teda z vnútra pohára. Môže to byť zdraviu škodlivé?
Mame vianocne sklenene obrazkove preziju aj 90ku program v umyvacke obrazky nezchadzaju.zalezi teda.asi od pohara
Ja som dostala salku od kolegyne, dala som ju do umyvacky a mala zlaty okraj, ten vyzera ako "okusany", farba zlieza aj z hrnceka. Mam od nich aj iny, ten je OK, ale ten je skleneny. Obidva su urcene na umyvanie v umyacke riadu.
Mam ich niekoľko, okrem jedneho umyvam vsetky ručne a nic im nie je ani po dlhej dobe. Ten jeden davam do umyvacky- obrazok je aj po 4r ok, akurat striebornou farbou sú tam nejake detaily a tie su vysuchane. Ale zospodu je znacka ze sa nema davat do umyvacky, tj moja chyba
@annevoight Pohare z Pepca nie su vhodne do umyvacky. Treba ich umyvat rucne. Ja mam len 1 salku, umyvam rucne a farba krasne drzi.
Ja mam dva a teda nedávam do umývačky a farba krásne drží nemám problém s nimi
Ešte sa mi nestalo aby mi zliezla farba.... ta zlatá sa dá ošúchať, alebo to je problém pri každom pozlátenom riade. Je jedno či je z pepca, alebo odinakiaľ.