Nechali by ste si pec v chate?
Ak by ste kupovali chatu a bola by v nej pec, dali by ste ju preč, alebo si ju ponechali?
@anonym_autor tak asi závisí od jej stavu, nie? Toto je taká otázka ....
@martul tak to je taká odpoveď.. je samozrejme funkčná.
@anonym_autor ano, budete tam chodit aj v chladnejsom pocasi a vtedy tam bude zima.ci je tam aj ine kurenie ako ta pec?
Mama ma dom, aj po rekonštrukciách ma veľkú pec v kuchyni a ani sme neuvažovali ju vyhodiť. Keď s otcom stavali dom, chceli dať aj do spálne, ale nedala sa vtedy vraj zohnať….
@anonym_autor určite nechať, hneď to vo mne vyvolalo spomienky na babku a jej opečeny chlieb na peci s masťou 🤤
Mama ma dom, aj po rekonštrukciách ma veľkú pec v kuchyni a ani sme neuvažovali ju vyhodiť. Keď s otcom stavali dom, chceli dať aj do spálne, ale nedala sa vtedy vraj zohnať….
@oriesocek Ano, pred pár rokmi sme boli na “čakačke” že dva roky 😃
Nie,nenechala. Kurila by som si klímou,na chate. Je to.lacnejsie asi a aj komfortnejšie, keďže zapnes na diaľku (ak máš net na chate) bodku predtým.ako.prides a prídeš do teplého. Takú pec sme mali doma,veľké oči a nakoniec sme ju našťastie predali ešte zo ziskom
nechala, je to iné prijemnejšie také teplejšie teplo z pece ako z radiatora alebo klimy
rozhodne nechala

@anonym_autor tak asi závisí od jej stavu, nie? Toto je taká otázka ....