icon

Oplatí sa vymeniť roztrhnuté tesnenie v práčke?

27. dec 2025

Ženy stalo sa vám že niečo odrezali roztrhlo tesnenie.na dcérach práčky? Neviem si to vysvetliť. Asi 2t dozadu som mala mokrú celú kúpeľňu, vo filtrov boli drobné klience a potom počas prania sa zlomila spona za trakoch riflí. Mám 3r práčku, ani neviem či je rentabilné meniť to tesnenie, keď už posledné obdobie mohla aj z inokade preskakovať voda, ale možno aj nie len som neskoro zbadala poškodenie tesnenia.

martinmmartin
28. dec 2025

Zacni tam ci vobec najdes niekoho kto ti to tesnenie preda. Na drahsie znacky mozno najdes servisaka na uplne lacne mozno ani nie

simsalabim
28. dec 2025

@anonym_autor nam sa pred par rokmi prederavilo na kombinovanej pracke/susicke. Vymenili sme ho, oproti cene spotrebica bola cena primerana a rzhodne sa to oplatilo, uz si nespominam, kolko. Sla som cez stranku vyrobcu, odtial kontakt na autorizovany servis, popisala som model, problem, poslala foto a servisak prisiel rovno s nahradnym dielom.

autor
28. dec 2025
@martinmmartin

Zacni tam ci vobec najdes niekoho kto ti to tesnenie preda. Na drahsie znacky mozno najdes servisaka na uplne lacne mozno ani nie

@martinmmartin taký problém nemám, tesnenie s poštovným a balným z čiech je 75€.+praca. Ale ak niečo spravilo diery aj inde čo som písala /mohlo poškodiť hadice, iné časti vo vnútri kam nevidíme, náklady len na súčiastky sa môžu navýšiť. Táto práčka stala 199€ rovnaký výrobca s rovnakými parametrami má práčky v cene 250-270€

autor
28. dec 2025
@simsalabim

@anonym_autor nam sa pred par rokmi prederavilo na kombinovanej pracke/susicke. Vymenili sme ho, oproti cene spotrebica bola cena primerana a rzhodne sa to oplatilo, uz si nespominam, kolko. Sla som cez stranku vyrobcu, odtial kontakt na autorizovany servis, popisala som model, problem, poslala foto a servisak prisiel rovno s nahradnym dielom.

@simsalabim vieš ako vzniklo poškodenie?

simsalabim
28. dec 2025
@anonym_autor

@simsalabim vieš ako vzniklo poškodenie?

@anonym_autor nie