Parapet v kúpeľni - za a proti
Ahojte máte v kúpeľni parapet na okne ? My ho zatia mame ale majú nám obkladať kúpeľnu a mám dilemu, či ten parapet tam nechať, alebo ho dať preč a obkladač by to pekne okolo okna obložili. Máte nejaké pre a proti? Ďakujem
@anonym_autor Daj to obložiť obkladom, ako sú steny. MY tiež nemáme parapety v kúpeľniach.
@anonym_autor niekto parapet/y v kupelni ma, niekto nie (obklad dookola). Skor podla polohy okna (ci ma hladky parapet "zmysel" alebo esteticky vyznam, nebude nan prskat voda...)
Parapeta kľudne
Mame parapet ,ale v kupeni velmi malicko obkladu. V podstate len sprchu mame obklad. Ostatne vsetko omietka klasicka.
aj v hornej aj v dolnej mame krasny dreveny parapet a na nom kvety (aj okna mame drevene).
aj v hornej aj v dolnej mame krasny dreveny parapet a na nom kvety (aj okna mame drevene).
@oslo1 ja nic proti, len som to este nevidela, neviem si to ani predstavit.
@oslo1 ja nic proti, len som to este nevidela, neviem si to ani predstavit.
@mk1111111111 normalny dreveny parapet 🙂 my ho mame este hlbsi, tiez su tam kvety, obraz..
dreveny parapet neodporucam a to hlavne v kupelni. vyzera to pekne ale drevo dycha a vlhkost nerobi dobre. videl som par drevenych parapiet. obklad okolo okien je super a ked parapet, tak uz iba zo zuly
Mame parapet a mame ho cely krasne oblozeny kachlickou ktora je v celej kupelni.Bolo to vela rezania ale stoji to zato.Vyzera to krasne a jednoliato.Dokonca nielen parapet ale aj zvnutra vyrezu okolo okna.
A idealne ked tam nie su na rohoch tie nevzhladne listy,ale vyhrat sa so zabrusenim hran kachliciek po krajoch.Lista je jednoduchsia ale menej esteticka cesta.
@mk1111111111 normalny dreveny parapet 🙂 my ho mame este hlbsi, tiez su tam kvety, obraz..
@mirage vďaka, ešte som to u nikoho nevidela, ja som za klasický obklad, z hygienického hľadiska
@mirage vďaka, ešte som to u nikoho nevidela, ja som za klasický obklad, z hygienického hľadiska
@mk1111111111 v pohode, my sme zili roky v UK, tam je to bezne, ja na tom nic nehygienicke nevidim, dokonca nemame kachlicky po celej kupelni, ani v celom zachode. Nam sa to paci.
@anonym_autor máme obklad... vlastne si ani nepamätám, že by sme v nejakom bývaní mali parapet 😃
@anonym_autor daj si obložiť len časť kúpeľne...
@anonym_autor daj si obložiť len časť kúpeľne...
@anonym_88b786 vsetko je vec vkusu, ale ak sa iba sprchujes, tak je to jedno.
pokial sa rada dlho capkas v horucej vani, tak para v kupelni ta neminie. kachlicky sa orosia, ktore sa daju lahko umyt.
po rokoch premalujes iba strop a az pri malovani zistis co je jednoduchsie.
samozrejme, ked maliar namaluje a upratovacia sluzba uprace, tak to je jedno 😉

@anonym_autor nemam parapet a ani si to neviem prestaviť ho mat v kúpeľni. Pokazil by cely vizuál kúpeľne. Okolo okna mame obloženie na jolie hrany, takze dobrý obkladač to zvladne a bude to vyzerať paradne.