Práčka so sušičkou v jednom
Zdravim, máte niekto skúsenosti s prackou a susickou v jednom? Pár ľudí má odhovara ale so žiadnymi konkr dôvodmi, skôr že pocul som že to nie dobre a pod.
Stahujem sa sama do bytu kde nemám miesto na obe, prať nebudem asi až tak často ale zase sa bojím vlhkosti, balkón nemám.
Ďakujem
@blondinka95 mali sme a nikdy viac do roka 4x sa pokazila tak nám vrátili peniaze a už sme si kúpili samostatne a je to naozaj veľký rozdiel oproti 2v1 🙂
je naozaj lepšie, keď máš zvlášť sušičku a zvlášť práčku, lebo lepšie potom sušička vysuší. potvrdil nám to aj náš opravár. ak nemáš dosť miesta a si sama - stačí ti dva v jednom. keď som žila sama nemala som toľko prania a raz za čas veľké pranie ti vlhko v byte podľa mňa neurobí. ak budeš teda kupovať dva v jednom - kúp kvalitnú/overenú značku a pozri, koľko kg je možné sušiť. lebo tieto kombinácie majú menšiu kapacitu na vysušenie a teda ti to nevysuší všetko dokonale - bude to vlhké ak tam toho dáš viac. my máme doma dva v jednom, opravovaná bola len raz aj to bola moja chyba, lebo mi tam zostala kostica, čiže to bol celý dôvod "opravy" a používam sušenie iba na uteráky, utierky a posteľnú bielizeň, máme ju viac ako päť rokov a som spokojná.
V tvojej situacii by som urcite kupila aspon 2in1. Ja mam uz asi 10ty rok (uz druhu ale preto ze sme sa stahovali, nikdy nic nebolo pokazene). V zime susim skoro vsetko, v lete len uteraky. Isla by som do LG.
2v1 urcite lepsie ako nic, ak mas problem s vlhkostou. nevyhody:
*nedosusi uplne, musis dat ajtak vacsinu veci este susit (je tam par mokrych flakov),
*trva to cele veky (mne konkretne cca 7 hodin s pranim)
ale ako pisem, pri vlhkom byte stale na nezaplatenie
ze sa 4krat pokazila za rok, to musela byt velmi velka nahoda a nekvalita zaroven. to sa mohla aj pracka a susicka pokazit zvlast (a bolo by to spolu 8), ten argument by som fakt nebrala do uvahy.
Naši majú 2v1 a sú spokojní. Nechceli dve mašiny kvôli obcasnemu suseniu (sušia skôr uteráky, posteľné prádlo a tak), a im to stačí. Teší to aj mňa, lebo keď.prideme s drobcom ku nim, tak ma rýchlo naspäť veci, ak sa veľmi zašpini.
My mame v byte co sa prenajima 2v1 slim a je perfektna. Pranie + susenie fakt plnej pracky trva 2:50, takisto uteraky, postelne pradlo. Ked sa vyberu veci co sa nesusia a na susenie nejde plna, tak do hodiny su veci suche. Nerozumiem tym 5-7 hodinam co sa spominaju 🤯
Ked nemas miesto na separatnu susicku, urcite chod do 2v1
Radšej 2v1 ako žiadna 😊 v starom byte som mala 4 roky kým sme sa odsťahovali a nemala som s ňou jediný problém. Teraz mám samostatne, jasné že je to iná liga, ale nedám dopustiť ani na 2v1 ak nie je iného riešenia.
@blondinka95 ja som mala Electrolux. Ja som ju mala totiž vstavanú v linke a tých je úplne minimálne. Voľne stojacich bolo oveľa viac na výber, tam sa dajú nájsť Bosch a iné lepšie značky. Pokiaľ nepotrebuješ vstavanú tak fakt sa dá z veľa vybrať.
@blondinka95 ahoj, riesim momentalne podobny problem ako tu pises, mas uz nejake skusenosti? Kupila si a aku? Si spokojna? Dakujem za odpoved 🙂
@la_dolce_vita ahoj 🙂 nakoniec som kúpila len samostatnú pracku kvôli rozmerom. Potrebovala som atypický a nie tak hlboky rozmer,kombinovanú pracku so sušičkou som nenasla ze vyrabaju v takej veľkosti.

@blondinka95 pokiaľ nemáš miesto na obe tak nemáš na výber. Ja mam 2v1 a je to OK. Na moj vkus príliš dlho trvá než sa prádlo uplne usuši ale účel plní.