Prostriedok na umývanie okien
Caute. Je to mozno hlupa otazka ale prosim vas akou handrickou a akymi prostiedkami umyvate okna? Nech to robim okenou papierovymi obruskami cistim a este lestim cistou handrickou na skla stale tam mam cmuhy. Dakujem vam za rady
Mne stierka vždy necháva čiaru. Od svokry som dostala utierku od značky Tupperware, v bežnom obchode to nekúpiš, iba u predajcu. Je to super, iba navlhcim handru, a pretriem zrkadlo, okno, skleneny stôl, bez chemikálií. A je vylestené.
Vezmem okno poriadne umyjem karcherom. Potom vezmem nastriekam na okná hocičo co kúpim v drogérii na okná a pretrieme utierkou a sú ako nové 👍 nemala som nikdy smuhy. A to som ich teraz umyvala v dome novostavbe co som myslela ze pri nich zosivejem, farba na rámoch a okná čierne ale v pohode.
Ja umyvam najprv horucou vodou a v nej trocha jari na riad, este openene a mokre sklo natriekam clinom a potom vylestim papierovymi utierkami uz roky takto umyvam a v poho bez cmuh
Umyvam tymto
https://www.eva.cz/zbozi/DRO04852/clin-na-okna-...
potom stiahnem vodu stierkou, ak ostane voda, dolestim cistou suchou mikrovlaknovou handrou
Žiadne saponaty nepouzivam. Len cistu vodu, obycajnu handru a karcher vysavac
Ziadne pripravky nepouzivam, iba teplu vodu a dve specialne utierky.Jedna je na hrube necistoty a druha lesti a okna su velmi rychlo umyte.naozaj doporucujem
Žiadny speci prostriedok nepotrebuješ jar do vody handru,stierku a kuchynsku papierovú rolku dolestit kraje nič ine

Stierku si neskusala? U mna super funguje 🙂 Aj zrkadla s nou stieram.