icon

Pružné poťahy - priama skúsenosť

cheeta
11. nov 2022

dobrý deň,

máte niektorá priamu skúsenosť s niektorým druhom týchto pružných poťahov? myslím to tak, že to máte doma, videli ste to u kamarátky....
viete o možnosti, že by sa to dalo niekde v Bratislave či bližšom okolí pozrieť?
(videla som zatiaľ iba internetovú ponuku)
Budem vďačná za každú priamu skúsenosť.

Pružné poťahy - priama skúsenosť
deti95060810
11. nov 2022

máme Dedoma.... po čase sa to tak vyťahá , že to vyzerá otrasne. Jediné plus že to dávame dole a na vyčistenie do čistiarne. My sme iné východisko nemali, len kúpiť dva pružné poťahy a tie meniť ....
ale za mňa nič moc.

lubike
11. nov 2022

máme na gauči a kreslách. Tam kde sa sedí na gauči viac, sa zničia tie gumičky a je to vyťahané. Kreslo sa takmer nepoužíva, tak to vyzerá ako nové. My sme to kúpili na nejakých trhoch myslím. A treba tam také penové "zastrkávače" či ako to nazvať, čo to držia v záhyboch. Sa to kupovalo zvlášt. To bolo od nich drahé, kúpili sme v železiarstve to isté za pár eur. Je to taká sivá penová rúrka, alebo plná. Chlap keď to uvidí, bude vedieť kde to kúpiť.
Ako dočasné riešenie sa to dá...

deti95060810
11. nov 2022

@lubike my sne to v dedoma kúpili všetko spolu...

cheeta
autor
12. nov 2022

@deti95060810 @lubike nuž, nepotešili ste ma. Zázrak som síce nečakala, ale ...skúsim nájsť iné riešenie. Žije s nami jedna drzá opica v koži mačky, driape to, čo nemá a nedriape to, čo má 🙂

deti95060810
12. nov 2022

@cheeta tak možno ako ochrana pred mačkou to bude stačiť...😉

moonlight1210
12. nov 2022

@cheeta ako ochrana pred mackou ti to nepomoze. Je to tenka latka, pazure cez to prejdu v pohode, bude s tym zaroven driapat i to pod tym.

Kamoska to mala. Kym nemali tie zastrkavace v okrajoch, tak to dobre vyzeralo do prveho sadnutia si. Vtedy sa to hned zo zahybov vytiahlo a volne plantalo, vyzeralo to ako prehodena volna handra.
A ano, po cca roku to bolo vhodne na vymenenie, lebo sa to vytahalo, gumicky povolili tam, kde sa sedelo najviac.

Nekupovala by som to. Ked uz, tak pomerat a dat usit z pevnej hrubej latky potah, co by sa dal nazipsovat a davat dole (ak to tvar gauca dovoluje. Teda nie je prilis bohato tvarovany do kriviek.) Bude to drahsie, no vydrzi dlhsie, aj macke viac odola a ochrani gauc pod tym.

cheeta
autor
15. nov 2022

@moonlight1210 vďaka za skúsenosť.