Pružné poťahy - priama skúsenosť
dobrý deň,
máte niektorá priamu skúsenosť s niektorým druhom týchto pružných poťahov? myslím to tak, že to máte doma, videli ste to u kamarátky....
viete o možnosti, že by sa to dalo niekde v Bratislave či bližšom okolí pozrieť?
(videla som zatiaľ iba internetovú ponuku)
Budem vďačná za každú priamu skúsenosť.
máme na gauči a kreslách. Tam kde sa sedí na gauči viac, sa zničia tie gumičky a je to vyťahané. Kreslo sa takmer nepoužíva, tak to vyzerá ako nové. My sme to kúpili na nejakých trhoch myslím. A treba tam také penové "zastrkávače" či ako to nazvať, čo to držia v záhyboch. Sa to kupovalo zvlášt. To bolo od nich drahé, kúpili sme v železiarstve to isté za pár eur. Je to taká sivá penová rúrka, alebo plná. Chlap keď to uvidí, bude vedieť kde to kúpiť.
Ako dočasné riešenie sa to dá...
@deti95060810 @lubike nuž, nepotešili ste ma. Zázrak som síce nečakala, ale ...skúsim nájsť iné riešenie. Žije s nami jedna drzá opica v koži mačky, driape to, čo nemá a nedriape to, čo má 🙂
@cheeta ako ochrana pred mackou ti to nepomoze. Je to tenka latka, pazure cez to prejdu v pohode, bude s tym zaroven driapat i to pod tym.
Kamoska to mala. Kym nemali tie zastrkavace v okrajoch, tak to dobre vyzeralo do prveho sadnutia si. Vtedy sa to hned zo zahybov vytiahlo a volne plantalo, vyzeralo to ako prehodena volna handra.
A ano, po cca roku to bolo vhodne na vymenenie, lebo sa to vytahalo, gumicky povolili tam, kde sa sedelo najviac.
Nekupovala by som to. Ked uz, tak pomerat a dat usit z pevnej hrubej latky potah, co by sa dal nazipsovat a davat dole (ak to tvar gauca dovoluje. Teda nie je prilis bohato tvarovany do kriviek.) Bude to drahsie, no vydrzi dlhsie, aj macke viac odola a ochrani gauc pod tym.

máme Dedoma.... po čase sa to tak vyťahá , že to vyzerá otrasne. Jediné plus že to dávame dole a na vyčistenie do čistiarne. My sme iné východisko nemali, len kúpiť dva pružné poťahy a tie meniť ....
ale za mňa nič moc.